uutinen

Junioreille kolmoisvoitto! Ellen, Sana ja Kerttu luistelivat puhtaat ja upeat ohjelmat!

IC Oulu Skate kilpailtiin 21.-23.9.2019 Oulussa.

Viikonlopun upeimmasta suorituksesta vastasivat Juniorimme Ellen, Sana ja Kerttu, jotka putsasivat pöydän Oulussa luistellen mahtavaan kolmoisvoittoon!

Seuraavassa kolmikon mietteitä.

Ellen: ”Lyhytohjelmaa oli kiva luistella, koska se oli uusi ohjelma. Olen myös tyytyväinen vapaaohjelmaani. Puhtautta voi vielä kehittää molemmissa ohjelmissa, mutta olen kaiken kaikkiaan iloinen suorituksistani!”

Sana: ”Olen tyytyväinen viikonloppuun. Lyhkäri meni muuten hyvin mutta ritissä tuli pieni kauneusvirhe. Vapaaohjelmassa sain tsempattua kaikki elementit vaikka ne viikon treeneissä eivät menneet ihan putkeen.”

Kerttu: ”Olen tyytyväinen molempiin ohjelmiini. Lyhkäri oli kiva luistella ensimmäistä kertaa kisoissa ja se meni hyvin. Vapaaohjelmassa olen erityisen tyytyväinen kahteen vikaan hyppy-yhdistelmään, jotka onnistuin tsemppaamaan vaikka jalat olivat väsyneet. Oli hyvä kauden aloitus ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”

Myös Noviiseissa ja Debytanteissa oli hyviä onnistumisia. Debs Anni onnistui debyytissään mainiosti ollen 7./22. Ella oli Noviisien sarjassa parhailla komponenttipisteillä 2./15 ja Hanna omin ennätyspistein 13./15.

SM-Noviisimme Aino, Eva ja Silja olivat uuden kilpasarjan ensimmäisissä kilpailuissa Oulussa. Tytöt olivat tyytyväisiä ensimmäisiin ohjelmiin.

Ainon mietteet: ”Oli mielenkiintoista tehdä kaksi ohjelmaa ja oli tosi erilaista. Mutta oli tämä mielestäni kivempaa. LO ei mennyt ihan niin kuin olisin halunnut mutta ihan Ok. VO meni hyvin – sain kaikki elementit tehtyä ja tein enkkapisteet. Olen tyytyväinen”

Siljan mietteet: ”Ihan hyvä fiilis luistella kaksi ohjelmaa, vaikka kaikki ei mennyt niin, kuin itse olisin halunnut. LO:hon olen tyytyväinen, vaikka tuli yksi iso virhe. VO:hon en ole niin tyytyväinen mutta oli siellä muutama hyvä elementti eli sain tehtyä puhtaan 3-hypyn yhdistelmän ja sooloritti oli hyvä. ”

Evan kommentit: ”Oli kiva päästä luistelemaan eka SM-Noviisikisa mutta en päässyt luistelemaan ihan omalla tasollani.  Lyhkärissä oli mukava päästä tekemään 2A vaikka LO:n elementit eivät ihan menneet parhaalla mahdollisella tavalla. VO:n verkassa yhdistelmät meni hyvin mutta olen vähän pettynyt siihen, että itse ohjelmassa ne eivät onnistuneet. Flippi ja Lutz menivät hyvin ja joskus on parempi tehdä yksi varma hyppy kuin epävarma yhdistelmä.  2-ohjelman kisa oli kiva ja seuraavissa kisoissa sitten paremmin. ”

Näin miettein kohti uusia kilpailuita – tsemppiä jatkoon!

Kisatulokset sivuilta: https://staging.hsk.fi/kilpailut-2-2/kausi-2019-2020/

Valokuvat: Svetlana Kryukova ja vanhemmat