Aikuisten harrasteluistelu

Alkeis- ja jatkoryhmä

Tähän ryhmään voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia. Alkeis- ja jatkoryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja ja hiotaan jo opittua ryhmän taitotason mukaan. Ohjaajamme ovat innostavia ja ammattitaitoisia.

Aikuisten alkeistunneilla lähdetään liikkeelle luistelun perusasioista: opetellaan kaatumaan oikein, luistellaan eteen- ja taaksepäin sekä opitaan kaariluistelua ulko- ja sisäkaarella. Tule mukaan matalla kynnyksellä!

Harjoitusaika

Sunnuntaisin klo 11.15–12.00
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6

Yksinluistelun harrasteryhmä 

Tässä uudessa ryhmässä harjoitellaan yksinluistelun elementtejä ja meno on vauhdikasta. Ryhmä harjoittelee omalla jäävuorollaan, ja tunnilla on siis hyvä mahdollisuus esimerkiksi hyppyjen harjoitteluun kovemmastakin vauhdista. Ryhmä sopii hyvin edistyneille aikuisluistelijoille sekä kilpailu-uransa päättäneille luistelijoille. Tuntien sisältö rakennetaan osallistujien toiveiden mukaan. Tunneilla ei ole varsinaista ikärajaa, mutta toivomme, että osallistuja on täyttänyt 15 vuotta.

Harjoitusaika

Sunnuntaisin klo 12.30–13.30 (Jää on vapaa omatoimiseen lämmittelyyn klo 12.15 alkaen)
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6

Hinnat

220 € / kevätkausi, 15 kertaa (8.1.–23.4.)
75 € / 5x kortti

Kausimaksun lisäksi laskutetaan HSK:n kauden 2022–2023 jäsenmaksu 30 € (voimassa 1.4.–31.3.) kerran kaudessa. Aikuisten ryhmän maksuja voit maksaa liikuntaseteleillä (muistathan olla tällöin toimistoon yhteydessä).

Lisäksi luistelijan tulee hankkia STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) harrastajan luistelupassi (voimassa 1.5.–30.4.) – joko vakuutuksellinen harrasteluistelupassi tai vaihtoehtoisesti vakuutukseton harrasteluistelupassi ja oma tapaturmavakuutus, joka kattaa luisteluharrastuksen.

Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen STLL:n sivuilla