Harrasteluistelua aikuisille

Tähän ryhmään voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia. Alkeis- ja jatkoryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja ja hiotaan jo opittuja ryhmän taitotason mukaan. Aikuisten ryhmien maksuja voit maksaa liikuntaseteleillä (muistathan olla tällöin toimistoon yhteydessä).

Aikuisten alkeis- ja jatkoryhmä

Aikuisten alkeet

Alkeistunnille voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia.

Aikuisten alkeistunneilla lähdetään liikkeelle luistelun perusasioista: opetellaan kaatumaan oikein, luistellaan eteen- ja taaksepäin sekä opitaan kaariluistelua ulko- ja sisäkaarella. Tule mukaan matalla kynnyksellä!

HernesaariHernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6Sunnuntaisin

11.9.-11.12. / 14 kertaa

Klo 10.40–11.20

Aikuisten jatko ja edistyneet

Ryhmässä opetellaan ja hiotaan taitoluistelun perustaitoja mm. askeleita, hyppyjä, piruetteja ja liukuja luistelijoiden taitotason ja toiveiden mukaan.

HernesaariHernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6Sunnuntaisin

11.9.-11.12. / 14 kertaa

Klo 10.40–11.20

Hinnat

155 € / syyskausi 

75 € / 5x kortti

Kausimaksun lisäksi laskutetaan HSK:n kauden 2022–2023 jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.4.–31.3.)

Lisäksi luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrastajien luistelupassi (voimassa 1.5.–30.4.). Harrasteluistelupassin hinta vakuutuksella 55€, ilman vakuutusta 25€. Vakuutuksettoman passin voi hankkia, mikäli luistelijalla on urheilutapaturmat kattava vakuutus omasta vakuutusyhtiöstä.

Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Luistelupassi tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä luistelukertaa.