Harrasteluistelua aikuisille – syyskausi alkaa lokakuussa!

Haluaisitko oppia luistelun alkeita tai tutustua muodostelmaluisteluun? Tai ehkä haluat parantaa askeltekniikkaasi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä tarjoamme kolme erilaista aikuisten ryhmää. Luistelu on mainio harrastus, joka myös parantaa tasapainoa ja samalla kohottaa kuntoa. Tule mukaan matalalla kynnyksellä!

Aikuisten alkeet 

Alkeistunnille voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia.

Aikuisten alkeistunneilla lähdetään liikkeelle luistelun perusasioista: opetellaan kaatumaan oikein, luistellaan eteen- ja taaksepäin sekä opitaan kaariluistelua ulko- ja sisäkaarella.

Tule mukaan matalla kynnyksellä!

Konala
Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2
Perjantaisin
parilliset viikot 18.25-19.15
parittomat viikot 18.10-19.00

Aikuisten muodostelmaluistelun alkeis- ja harrasteryhmä

 

 

 

 

 

Tämä ryhmä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut muodostelmaluistelusta, mutta et halua kuitenkaan mennä aikuisjoukkuetoimintaan mukaan. Ryhmässä harjoitellaan muodostelmaluistelun peruselementtejä.

Konala
Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2
Perjantaisin
parilliset viikot 19.15-20.10
parittomat viikot 19.00-19.55

Aikuisten tekniikkaryhmä

Tekniikkaryhmässä harjoitellaan vaativampia perusluistelutaitoja ja erilaista tekniikkaa kuten käänteitä, vastakäänteitä, kolmosia, twisseleitä jne. sekä myös yksinluistelusta tuttuja liikkeitä. Ryhmä sopii sinulle, jos haluat kehittää tekniikkaasi ja vauhti sekä askeleet ovat sinulle tuttuja.

Konala
Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2
Perjantaisin
parilliset viikot 20.20-21.15
parittomat viikot 20.05-21.00

Aikuisten ryhmien ohjaajat

Me ollaan Iines ja Aiski ja vedetään HSK:n aikuisryhmiä Konalassa perjantaisin. Meillä molemmilla on takana luistelu-ura, joka huipentui vuosiin Team Uniquessa. Odotetaan tosi innolla, että päästään vetämään teille tunteja! Tehdään yhdessä, hyvässä hengessä ja rennoin fiiliksin. Tervetuloa mukaan!

 

Hinnat

Hinta

Aikuisten alkeet (10 krt), 130 € / syyskausi

Aikuisten muodostelmaluistelun alkeis- ja harrasteryhmä (11 krt), 140 € / syyskausi
Aikuisten tekniikkaryhmä (11 krt), 140 € / syyskausi
75 € / 5x kortti

Ensimmäisen laskun yhteydessä jokaiselta luistelijalta laskutetaan HSK:n kauden 2020-2021 jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.-30.6.).

Lisäksi luistelijan tulee hankkia STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) harrastajien luistelupassi (voimassa 1.5.-30.4.) – joko vakuutuksellinen harrasteluistelupassi tai vaihtoehtoisesti vakuutukseton harrasteluistelupassi ja oma tapaturmavakuutus, joka kattaa luisteluharrastuksen. Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/