Harrasteluistelua aikuisille

Tähän ryhmään voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia. Alkeis- ja jatkoryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja ja hiotaan jo opittuja ryhmän taitotason mukaan. Ohjaajina aikuisten ryhmissä toimivat innostavat ex-unikit Iines ja Lotta. Aikuisten ryhmien maksuja voit maksaa liikuntaseteleillä (muistathan olla tällöin toimistoon yhteydessä).

Aikuisten alkeis- ja jatkoryhmä

Alkeistunnille voit tulla, vaikka et olisi koskaan ollut luistimilla tai edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosia.

Aikuisten alkeistunneilla lähdetään liikkeelle luistelun perusasioista: opetellaan kaatumaan oikein, luistellaan eteen- ja taaksepäin sekä opitaan kaariluistelua ulko- ja sisäkaarella.

Tule mukaan matalla kynnyksellä!

Hernesaari
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Lauantaisin

Klo 10.55–12.15

Hinnat

280 € / kevätkausi, 14 kertaa 

110 € / 5x kortti

Kausimaksun lisäksi laskutetaan HSK:n kauden 2020–2021 jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.–30.6.).

Lisäksi luistelijan tulee hankkia STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) harrastajien luistelupassi (voimassa 1.5.–30.4.) – joko vakuutuksellinen harrasteluistelupassi tai vaihtoehtoisesti vakuutukseton harrasteluistelupassi ja oma tapaturmavakuutus, joka kattaa luisteluharrastuksen, mikäli ei ole passia syyskaudelle jo hankkinut. Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/