Yksinluistelun ja jäätanssin kehitysryhmä Artistique

Kiinnostavatko hypyt ja piruetit? Haluatko yhdistää luistelun, tanssin ja musiikin? Tavoitteellisemmasta harrastuksesta innostuneille olemme perustaneet yksinluisteluun ja jäätanssiin painottuvan kehitysryhmän Artistiquen. Innostavassa ryhmässä luistelija tutustuu molempiin lajeihin ja löytää omat vahvuutensa taitoluistelijana.

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusluistelua ja tutustutaan piruetteihin ja hyppyihin sekä jäätanssin alkeisiin. Lisäksi harjoitusohjemaan kuuluvat oheiset, joissa tehdään koreografisia harjoitteita, tanssitaan luovasti ja hiotaan yksinluistelun lajitaitoja.

Tästä ryhmästä on halutessa erinomainen mahdollisuus edetä harraste- tai kilpaluistelun pariin yksinluistelijana, jäätanssijana tai muodostelmaluistelijana.

Paikat, ajat ja hinta

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Kaarela
Kaarelan jäähalli, Kaarelan raitti 2
Keskiviikkoisin klo 17.20-17.50 oheisharjoitus + klo 18.00–18.45 jääharjoitus

Töölö
Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11–13
Sunnuntaisin klo 12.05-12.35 oheisharjoitus + klo 12.45–13.30 jääharjoitus

Valmentajat
Kiira Knuus

Hinta
Harjoitusmaksu  95 € / kuukausi

Ensimmäisen laskun yhteydessä jokaiselta luistelijalta laskutetaan HSK:n kauden 2020–2021 jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.–30.6.).

Lisäksi luistelijalle tulee hankkia STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) harrastajien luistelupassi (voimassa 1.5.-30.4.) – joko vakuutuksellinen harrasteluistelupassi tai vaihtoehtoisesti vakuutukseton harrasteluistelupassi ja oma tapaturmavakuutus, joka kattaa luisteluharrastuksen. Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/