Team Dynamique

SM-noviisit

Team Dynamique on HSK:n muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue. Kotimaisten kilpailujen lisäksi Team Dynamique osallistuu vuosittain yhteen kansainväliseen kilpailuun. Joukkueen tavoitteina ovat onnistuneet suoritukset, luistelutaitojen kehittäminen sekä urheilijoina ja esiintyjinä kasvaminen. Team Dynamique on muodostelmaluistelun SM-noviisisarjan Suomen mestari vuosilta 2016 ja 2017. Vuosina 2018, 2019 ja 2020 joukkue saavutti kilpailussa hopeaa. Team Dynamique on voittanut kultaa French Cupissa Rouenissa vuosina 2017-2019 ja Hevelius Cupissa Gdanskissa vuonna 2020.

Joukkue harjoittelee noin 16 tuntia viikossa. Harjoittelu sisältää jääharjoittelun lisäksi tanssia, oheisia ja tiukkoja kuntotreenejä.

Team Dynamique on hieno esimerkki nuorista kilpaurheilijoista, jotka ovat yhdessä sitoutuneet kokonaisvaltaiseen urheilijan elämään saumattomalla joukkuehengellä. Joukkueen jäsenet ovat erinomaisia roolimalleja terveille elämäntavoille ja positiiviselle asenteelle.

Luistelijat

Kuvagalleria

Historia

Kuva: Martti Seistola

Luistelijat kaudella 2020-2021

Ansa Auro, Viivi Blomqvist, Hilla Frey, Meea Helintö, Amanda Henttonen, Julia Henttonen, Jessica Huhtio, Nella Kaalikoski, Iida Kaarto, Saga Kellokoski, Peppi Kinnunen, Ronja Lillqvist, Erin Oikarinen, Mai Penttinen, Iris Porkka, Kaisla Pääkkönen,
Maria Saukkonen, Vera Saukkonen, Elle Suominen, Laura Vesa, Venla Wall, Milja Weckström

22

Luistelijaa

12-16

Vuotiaita

8

Valmentajaa

Kauden 2020-2021 ohjelma

Narnia

Valmentajat

Jäävalmennustiimi (aakkosjärjestyksessä):

Heidi Nurmenkari
Mirjami Penttinen
Ville Penttinen
Laura Valli
Sara Vedenoja

Tanssi- ja oheisvalmennus:

Lilli Helpi

Kuntovalmennus:

Pasi Koivukari

Psyykkinen valmennus:

Marko Kuukasjärvi

Valmennuksen yhteyshenkilö: Mirjami Penttinen

Tutustu valmennustiimiimme