Team Dynamique

SM-noviisit

Team Dynamique on HSK:n muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue. Kotimaisten kilpailujen lisäksi Team Dynamique osallistuu vuosittain yhteen kansainväliseen kilpailuun. Joukkueen tavoitteina ovat onnistuneet suoritukset, luistelutaitojen kehittäminen sekä urheilijoina ja esiintyjinä kasvaminen. Team Dynamique on muodostelmaluistelun SM-noviisisarjan Suomen mestari vuosilta 2016 ja 2017. Vuosina 2018, 2019 ja 2020 joukkue saavutti kilpailussa hopeaa. Team Dynamique on voittanut kultaa French Cupissa Rouenissa vuosina 2017-2019 ja Hevelius Cupissa Gdanskissa vuonna 2020.

Joukkue harjoittelee noin 16 tuntia viikossa. Harjoittelu sisältää jääharjoittelun lisäksi tanssia, oheisia ja tiukkoja kuntotreenejä.

Team Dynamique on hieno esimerkki nuorista kilpaurheilijoista, jotka ovat yhdessä sitoutuneet kokonaisvaltaiseen urheilijan elämään saumattomalla joukkuehengellä. Joukkueen jäsenet ovat erinomaisia roolimalleja terveille elämäntavoille ja positiiviselle asenteelle.

Luistelijat

Kuvagalleria

Historia

Kuva: Martti Seistola

Luistelijat kaudella 2021-2022

Auro Ansa, Helintö Meea, Henttonen Julia, Himanen Siiri, Honkanen Ia, Huhtio Jessica, Kaalikoski Nella, Kaarto Ella, Kaitala Millie, Kellokoski Saga, Kinnunen Peppi, Lahtinen Olivia, Liira Sandra, Loikkanen Sara, Oikarinen Erin, Anni Olivia, Penttinen Mai, Porkka Iris, Stenberg Ronja, Suominen Seela, Tiusanen Veera, Veijonen Oona, Viita Sara, Vuorio Saga, Weckström Milja

25

Luistelijaa

12-15

Vuotiaita

8

Valmentajaa

Kauden 2021-2022 ohjelma

The Story of Harley Quinn

Valmentajat

Jäävalmennustiimi (aakkosjärjestyksessä):

Johanna Nuotiomaa
Heidi Nurmenkari
Mirjami Penttinen
Ville Penttinen
Laura Valli

Haluatko luistella joukkueessamme? Ota yhteyttä!

Tanssi- ja oheisvalmennus:

Lilli Helpi

Kuntovalmennus:

Jussi Kirjavainen

Psyykkinen valmennus:

Marko Kuukasjärvi

Valmennuksen yhteyshenkilö: Mirjami Penttinen

Tutustu valmennustiimiimme