uutinen

Venlalle hopeaa Noviisien kisassa Aktia Trophyssä ja muita hyviä suorituksia

Kisakauden avauksia, pokaali ja kelpo suorituksia Aktia Trophyssä.

Perjantaina 20.9. avasivat kilpailukautensa B-Silmut Saara, Iris sekä Mineistä Emilia Vantaan Myyrmäessä. Kisassa koettiin erilaisia tunteita ja kannustettiin kavereita sekä toisia kilpailijoita ?. Onnistumisia tuli jokaiselle. Saara 9./29, Iris 19./29 ja Emilia 10./20.

Seuraavassa luistelijoiden mietteitä: Saaran mielestä luistelu meni hyvin, niin hypyt kuin piruetit. Hieman pettynyt fiilis jäi pisteisiin. Kokonaisuus oli hyvä pisteistä huolimatta.

Iris: ’Musta parasta on kisat. Jännitin ja mulla oli kova vatsakipu, niin että melkein jätin koko homman. Kasasin itseni ja olen iloinen, miten hyvin se esitys kuitenkin meni. Sijoitukseni kertoo mulle siitä, että huomenna haluan mennä treeneihin ja harjoitella vielä lisää!’

Emilia: ’Jännitin ihan kauheasti. Kaksoishypyt epäonnistuivat, mutta piruetteihin olen tyytyväinen. Kokonaisuudessaan hyvä kokemus ja kilpailu. Mahtavaa, kun oli kaverit kannustamassa’

Lauantaina Venla avasi kilpailukautensa hienosti sijoittuen Noviisit-sarjassa toiseksi ja vieläpä ennätyspistein 41,36. Ellenin sijoitus A-Silmuissa oli 15./23.

Sunnuntain kisapäivässä nähtiin Iidan hieno onnistuminen. Iida jatkoi SM-Noviisisarjan vapaaohjelmassa erinomaisella suorituksella sijoittuen kuudenneksi. Kokonaiskilpailussa sijoitus oli 11. Myös Emilialla oli ensimmäinen juniorisarjan kilpailu, sijoitus 23.

Kiitti valmentajille ja luistelijoille – kausi jatkuu tiiviissä tahdissa.

Tulokset: https://staging.hsk.fi/kilpailut-2-2/kausi-2019-2020/

Valokuvat: vanhemmat ja valmentajat