Team Unique

SM-seniorit

Team Unique on yksi maailman menestyneimmistä muodostelmaluistelujoukkueista. Team Unique on edustanut menestyksekkäästi Suomea useita kertoja MM-kisoissa. Upeimmat saavutukset ovat ensimmäisen Challenger Cupin voitto 2020 ja maailmanmestaruus vuonna 2013. Lisäksi joukkue on saavuttanut lukuisia muita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa ympäri maailmaa.

Upeiden saavutusten takana ovat lahjakkaat, lajilleen omistautuneet urheilijat ja tietenkin ammattitaitoiset valmentajat. Joukkueessa luistelee 20 iältään 18-25 vuotiasta lukiolaista ja opiskelijaa, joilla kaikilla on palava halu menestyä ja kehittyä urheilijana. –”Tiedämme, mitä menestyksen eteen on tehtävä. Harjoittelemme yli 20 tuntia viitenä päivänä viikossa. Luistelun lisäksi treeneihimme kuuluu tanssia, punttia, lenkkiä, oheista ja psyykkistä valmennusta. Harjoittelemme tosissamme, positiivista henkeä ja luistelun riemua unohtamatta.”

Joukkueen omat sivut
Luistelijaesittelyt
Historia

 

Kuva: Martti Seistola

Luistelijat kaudella 2020 – 2021

Camilla Hassinen, Isabel Jalkanen, Maria Kankuri, Kiia Kiviranta, Jenni Lehtonen, Iitu Linna, Tuuli Mäkinen (C), Tuulia Niittuinperä, Vilma Nokelainen, Kitta Nurmi, Lotta Nyman, Aura Porkka, Jenni Puhakka, Kaisa-Maria Salminen, Nenna Salminen, Inka Sirkiä, Peppina Snygg, Eveline Tainio (C), Milja Wilamo ja Malva Zechner

20

Luistelijaa

9

Valmentajaa

24

Harjoitustuntia viikossa

Kauden 2020 – 2021 ohjelmat

Lyhytohjelma: NOW.

Vapaaohjelma: Garden of Eden

Valmentajat

Jäävalmennustiimi (aakkosjärjestyksessä):

Heidi Nurmenkari
Mirjami Penttinen
Ville Penttinen
Laura Valli
Sara Vedenoja

Tanssi- ja oheisvalmennus:

Lilli Helpi

Kuntovalmennus:

Pasi Koivukari
Jussi Kirjavainen

Psyykkinen valmennus:

Satu Kaski

Valmennuksen yhteyshenkilö: Mirjami Penttinen

Tutustu valmennustiimiimme

 

Kuva: Santtu Jaakkola