Team Unique

SM-seniorit

Team Unique on yksi maailman menestyneimmistä muodostelmaluistelujoukkueista. Team Unique on edustanut menestyksekkäästi Suomea useita kertoja MM-kisoissa. Upeimmat saavutukset ovat ensimmäisen Challenger Cupin voitto 2020 ja maailmanmestaruus vuonna 2013. Lisäksi joukkue on saavuttanut lukuisia muita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa ympäri maailmaa.

Upeiden saavutusten takana ovat lahjakkaat, lajilleen omistautuneet urheilijat ja tietenkin ammattitaitoiset valmentajat. Joukkueessa luistelee 20 iältään 18-25 vuotiasta lukiolaista ja opiskelijaa, joilla kaikilla on palava halu menestyä ja kehittyä urheilijana. –”Tiedämme, mitä menestyksen eteen on tehtävä. Harjoittelemme yli 20 tuntia viitenä päivänä viikossa. Luistelun lisäksi treeneihimme kuuluu tanssia, punttia, lenkkiä, oheista ja psyykkistä valmennusta. Harjoittelemme tosissamme, positiivista henkeä ja luistelun riemua unohtamatta.”

Joukkueen omat sivut
Luistelijaesittelyt
Historia

 

Kuvat: Northern Action

Luistelijat kaudella 2021 – 2022

Camilla Hassinen, Milja Hämäläinen, Isabel Jalkanen, Maria Kankuri, Anna Kivekäs, Jenni Lehtonen, Iitu Linna, Anna Loimaranta, Tuuli Mäkinen (C), Tuulia Niittuinperä, Vilma Nokelainen, Kitta Nurmi, Jasmin Nyberg, Jenni Puhakka, Maria Roininen, Kaisa-Maria Salminen, Nenna Salminen, Inka Sirkiä (C), Peppina Snygg, Milja Wilamo, Malva Zechner ja Aino Äijö

22

Luistelijaa

9

Valmentajaa

25

Harjoitustuntia viikossa

Kauden 2021 – 2022 ohjelmat

Lyhytohjelma: merci

Vapaaohjelma: A Star is Born

Valmentajat

Jäävalmennustiimi (aakkosjärjestyksessä):

Johanna Nuotiomaa
Heidi Nurmenkari
Mirjami Penttinen
Ville Penttinen
Laura Valli

Haluatko luistella joukkueessamme? Ota yhteyttä!

Tanssi- ja oheisvalmennus:

Lilli Helpi

Kuntovalmennus:

Jussi Kirjavainen

Psyykkinen valmennus:

Satu Kaski

Valmennuksen yhteyshenkilö: Mirjami Penttinen

Tutustu valmennustiimiimme