Team Unique

Esittely

Team Unique on yksi maailman menestyneimmistä muodostelmaluistelujoukkueista. Team Unique on edustanut menestyksekkäästi Suomea useita kertoja MM-kisoissa. Upeimmat saavutukset ovat ensimmäisen Challenger Cupin voitto 2020 ja maailmanmestaruus vuonna 2013. Lisäksi joukkue on saavuttanut lukuisia muita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa ympäri maailmaa.

Upeiden saavutusten takana ovat lahjakkaat, lajilleen omistautuneet urheilijat ja tietenkin ammattitaitoiset valmentajat. Joukkueessa luistelee 20 iältään 18-25 vuotiasta lukiolaista ja opiskelijaa, joilla kaikilla on palava halu menestyä ja kehittyä urheilijana. –”Tiedämme, mitä menestyksen eteen on tehtävä. Harjoittelemme yli 20 tuntia viitenä päivänä viikossa. Luistelun lisäksi treeneihimme kuuluu tanssia, punttia, lenkkiä, oheista ja psyykkistä valmennusta. Harjoittelemme tosissamme, positiivista henkeä ja luistelun riemua unohtamatta.”

Kuva: Johannes Ollikainen

Luistelijat kaudella 2019 – 2020

Aino-Kaisa Akkanen, Maria Kankuri, Katariina Kiviranta, Jenni Lehtonen, Tuuli Mäkinen, Tuulia Niittuinperä, Vilma Nokelainen, Kitta Nurmi, Lotta Nyman, Aura Porkka, Jenni Puhakka, Iines Saalasti, Kaisa-Maria Salminen, Nenna Salminen, Anniina Sibakov, Inka Sirkiä, Eveline Tainio, Milja Wilamo, Malva Zechner

19

Luistelijaa

6

Valmentajaa

24

Harjoitustuntia viikossa

Kauden 2019 – 2020 ohjelmat

Lyhytohjelma: bad que

Vapaaohjelma: Betrayed

Valmentajat

Päävalmentaja: Mirjami Penttinen

Koreografi/Fysioterapeutti: Lilli Helpi

Muu jäävalmennus: Ville Penttinen, Laura Valli, Heidi Nurmenkari

Kuntovalmennus: Jussi Kirjavainen

Psyykkinen valmennus: Satu Kaski

Kuva: Antti Jaamala