uutinen

Harrastustoiminnan rajoitukset edelleen voimassa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän lasten, nuorten ja aikuisten, harrastustoiminnalle asettamat rajoitukset jatkuvat tammikuun 2021 loppuun asti.

Tämä tarkoittaa, että luistelukoulumme, aikuisten harrasteryhmämme sekä lasten valmennusryhmämme ovat tauolla. Niiden toiminta aloitetaan heti, kun se on mahdollista.

Luistelukouluissamme on koronaturva, joten niihin voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt. Laskutamme luistelukoulut erissä ja vain luistelukoulutoiminnan toteutuessa.

Muodostelmaluistelujoukkueemme jatkavat etäharjoittelussa ja koronasuositusten mukaisessa ulkotoiminnassa.

Suomen Taitoluisteluliiton nimeämiin muodostelmaluistelun maajoukkueisiin kuuluvat Team Unique ja Team Mystique ovat Olympiakomitean ja Helsingin kaupungin sopimuksen mukaisesti saaneet mahdollisuuden harjoitella jäällä huippu-urheilun turvaamiseksi.

Suomen Taitoluisteluliitto on laatinut keväälle kilpailukalenterin, jossa on kaikille muodostelmaluistelun sarjoille osoitettuna vähintään SM- tai loppukilpailu.

Toivomme, että pääsemme järjestämään muodostelmaluistelun SM-kilpailut suunnitelmien mukaisesti. Tilannetta kannattaa seurata SM-kilpailujen nettisivulta ja sosiaalisen median kanavilta (Instagram ja Facebook).

Toivomme tilanteen kääntyvän suotuisammaksi, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan luistelusta myös ohjatusti ja halliolosuhteissa.