uutinen

Fannylle paikka B-Silmujen Aluemestaruuskilpailuun!

Fannyn tyylikäs luistelu toi sijan 5 B-Silmujen aluevalintakilpailussa Espoossa.

Perjantaina kilpailtiin B-Silmujen aluevalinnan syksyn kilpailu. HSK:sta kisaan osallistuivat Sara ja Fanny.

Ihan palkintopallille ei tällä kertaa ylletty mutta Fannyn kisa sujui mallikkaasti ja hän luisteli sijalle 5. Samalla hän ansaitsi paikan B-Silmujen Aluemestaruuskilpailuun, johon pääsi 7 parasta tästä kilpailusta. Onnittelumme finaalipaikasta.

Fanny kommentoi itse omaa suoritustaan: ”Ensimmäinen kisa Suomessa jännitti kovasti, mutta oli tosi kiva luistella. Ohjelma meni ihan kivasti, mutta parannettavaa jäi. Kuitenkin tosi hyvä fiilis kisan jälkeen”.

Saran sijoitus oli tällä kertaa 14 hieman epäonnekkaan kisan jälkeen. Kolmas B-Silmumme Kiia Puputti joutui valitettavasti jäämään kisasta pois sairastumisen takia.

Tsemppiä kaikille harjoituksiin ja kisavalmistautumisiin!

Kuva: Marion Käyhty