uutinen

Hannalle kultaa ja Nialle pronssia viikonlopun valintakilpailuista

25.11 kisattiin Lahdessa senioreiden, junioreiden ja noviisien 1. valintakilpailu. HSK:ta valintakilpailussa edustivat seniori Hanna ja noviisit Annika, Ella, Emilia ja Nia.

Hanna oli senioreissa  1./2  pistein: 97,52 ( LO 35,26 VO 62,26 ). Hannan mietteitä seuraavassa ”Oli kiva päästä kisaamaan tänä viikonloppuna valintojen merkeissä mutta oli outo tunne, koska lohkossaan kisasi loppujen lopuksi vain yksi luistelija minun lisäkseni. Otin viikonlopun tosi rennosti ja sain nauttia luistelusta, mutta luistinten koukkujen kanssa ilmeni ongelmia eikä jääkään tuntunut hyvältä jalkojen alla. En päässyt lähellekään parastani kummassakaan ohjelmassa, varsinkaan vapaaohjelmassa, mikä harmittaa todella paljon. Nyt vain keskityn täysillä harjoitteluun ja pyrin saamaan mahdollisimman paljon toistoja kaikkeen välttääkseni typerät virheet ja nostaakseni suoritusvarmuutta entisestään. Vaikka olenkin tosi pettynyt, oli viikonloppu kaiken kaikkiaan hyvin opettavainen ja tiedän mihin suuntaan jatkan. ”

Noviisit pääsivät kisajäille sunnuntaina. Nia luisteli isossa sarjassa hienosti palkintokorokkeelle ollen 3./ 24 ( 37,49 )  palkintosijaa  täydensi Emilian 4. sija ( 35,20 )ja Ellan 5. sija. ( 33,93 ) Annika oli kilpailussa 16. pistein ( 26,96 )

Pronssimitalisti Nia kommentoi luisteluaan seuraavasti:  ” luistelin hieman kipeänä mutta oli kivaa luistella ja olen iloinen tämän päivän suoritukseni onnistumisesta.”

Teksti: Mira Jäppinen

Kuvat: Luistelijat ja heidän perheensä