uutinen

Hannalle pronssia ja paljon hyviä suorituksia Promo Cupissa!

Perinteisessä Salon Promo Cupissa oli vilskettä koko viikonlopun, kun kolmipäiväisen kilpailun luistelijat valtasivat Salon jäähallin. HSK:sta oli mukana luistelijoita aluenoviisien, A-silmujen ja SM-noviisien sarjassa.

Hanna aloitti HSK:laisten urakan perjantaina luistellen aluenoviisien sarjassa. Hannaa vähän jännitti, kun oli ensimmäistä kertaa kisoissa ilman omaa valmentajaa. Onneksi varavalkuksi löytyi vanha HSK:lainen Victor Zubik. Hannan mielestä ohjelma meni ihan ok, vähän oli hapasointia hypyissä, mutta piruetit pyörivät hyvin ja askelsarjassa oli vauhtia ja hyvä combo. Hanna palkittiin onnistuneesta ohjelmasta 43,67 pisteellä ja hän sai hienosti pronssia (3./14.)!

A-silmujen kisa käynnistyi varhain sunnuntaiaamuna, mutta se ei tahtia haitannut Seelalla, Annilla ja Adelella. Anni luisteli vauhdikkaasti sijalle 6./32. kilpailun luistelijamäärältään suurimmassa sarjassa. Annin mielestä ohjelma meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta joitakin pikkuvirheitä jäi parannettavaksi seuraavaan kisaan. Adele luisteli kauniisti sijoitukselle 30./32. Hänen mielestään risti-ikkunapiruetti onnistui ohjelmassa hyvin, mutta parannettavaa jäi tulppiin ja rittiin. Seelan soljuva espanja-valssi toi hänelle sijan 16./32. Hän oli tyytyväinen rittiin ja istumapiruettiin, mutta parannettavaa jäi etenkin flippi-tulppi yhdistelmään. Kaikkien silmujen mielestä oli kivaa päästä osallistumaan Salon kisoihin.

SM-noviisit Emma, Sea ja Sofia luistelivat lyhytohjelmansa lauantaina ja vapaaohjelma kisattiin sunnuntaina. Emman mielestä lyhytohjelmaa oli kiva luistella, vaikka hypyt eivät menneet niin hyvin kuin olisi voinut. Vapaa-ohjelmaan hän oli tyytyväinen, vaikka siihen jäikin parannettavaa. Tästä on hyvä jatkaa! Emma oli kilpailussa 14./23. Sea oli tyytyväinen lyhytohjelman kokonaisuuteen, koska se ei ole sujunut tänä vuonna. Parannettavaa jäi kaiken laatuun. Vapaaohjelmassa hän  oli tyytyväinen kolmen hypyn yhdistelmän onnistumiseen, mutta kaikkeen tarvitaan vielä lisää laatua. Sean mielestä viikonloppuna oli kiva luistella. Sea sijoittui kisassa sijalle 15./23. Sofia sijoittui kilpailussa sijalle 16./23.

Kisajärjestäjän verkkosivusto ja tulokset: https://salonpalloilijat.jopox.fi/taitoluistelu/22869/promocup-2018

Teksti: Satu Järvinen

Kuvat: luistelijoiden vanhemmat