uutinen

Vuoden viimeisessä tähtisarjojen kutsukisoissa voitto ja monta muuta palkintosijaa

Minit 2009 sarjassa Saaralle ja Irikselle kaksoisvoitto, Fannylle pronssia B-silmuissa ja Hannalle aluenoviiseissa.

Saaralle voitto tuli iloisena yllättyksenä sillä Saaran omasta mielestä ohjelma ei mennyt ihan niin hyvin, tosin piruetit pyörivät ja perusluistelu oli hyvää. Iris kommentoi luisteluaan seuraavasti: ”salkow oli puhdas, tulppi onnistui ja pidin esittämisestä”.

Minit 2010 ja nuoremmat sarjassa Lovisa oli ensimmäistä kertaa kilpailussa oman seuran ulkopuolella. Valmentaja Daisy kehui nuoren luistelijan kisahermoja, keskittyminen oli oikein hyvää ja se riitti kisassa hienosti sijaan 4./9. (29,67) erityismaininnalla ” hienosti musiikkiin luisteltu kokonaisuus”
Lovisa oli iloinen ja tyytyväinen luisteluunsa tänään.

B-silmuissa iloinen kaksikkomme Fanny ja Sara jaksoivat pitää hyvää tuulta ja kannustaa kaikkia seurakavereitaan hallilla.Ohjelmat sujuivat hyvin Fanny oli tasaväkisessä sarjassa 3./ 10 (43,67) ja Sara 6./10 (41,00)
Fannyn mietteitä kilpailusta: ” Oli tosi kiva tunnelma kun kaikki HSK:n luistelijat onnistuivat tänään hyvin. Oma luistelu meni ihan hyvin mutta hypyt olivat vähän matalia ja yhdistelmäpiruettia pitää parantaa. Muuten meni kivasti”. Saran kommentit kilpailusta: ”Tänään hypyt sujuivat tosi hyvin ja oli kiva luistella. Askelsarjaan jäi vielä parannettavaa.”

Aluenoviiseissa Hanna onnistui myös ohjelmassaan hyvin ollen 3./4 (41,00) tällä kertaa hypyt onnistuivat paremmin viimeistä tulppia lukuunottamatta, esittäminen oli kivaa ja askelsarja sekä piruetit onnistuivat hienosti. Hyppyihin pitää saada vielä lisää vauhtia siitä olivat Hanna ja valmentaja Daisy samaa mieltä. Kaikenkaikkiaan Daisyn mielestä tänään oli hyvä päivä ja kaikki onnistuivat jäällä oikein hyvin.

Teksti: Mira Jäppinen
Kuvat: luistelijoiden perheet