uutinen

Debytantit IC Santa Claus kisassa Tampereella – Evi hienosti neljäs, Eville ja Siljalle ennätyspisteet sekä useita SM-noviisit –sarjaan vaadittuja testisuorituksia läpi mallikkaasti!

Perinteinen IC Santa Claus kisattiin 1-2.12.2018 Tampereella Tesoman jäähallissa. HSK:ta kilpailussa edustivat ihanat debytanttimme Aino, Evi, Eva, Iida ja Silja.

Kilpailun avasi HSK:n luistelijoiden osalta Aino. Hän kilpaili lauantaina 2006-2007 syntyneiden debytanttityttöjen sarjassa. Ainon sijoitus oli 23./35. pistein 39.21. Aino kuvaili tunnelmiaan seuraavasti: ” Oli tosi kiva luistella, mutta halli oli aika lämmin niin tuli tosi kuuma. Jäi harmittamaan kaatuminen, liukuvähennys sekä vajaa viimeinen ritti kolmen hypynyhdistelmässä”.

Sunnuntaina jäälle liukuivat 2005-2006 syntyneiden debytanttien sarjassa kilpailleet Evi, Eva, Iida ja Silja. Kilpailun avasi Silja. Hän teki valintakilpailussa omat ennätyspisteensä 41.98 ja sijoittui tiukassa sarjassa sijalle 19./47. Silja kommentoi päivän luistelua seuraavaan tapaan: ” Olin ihan tyytyväinen tämän päivän suoritukseen. Erityisen hyvin meni kolmen hypyn yhdistelmä ja yhdistelmäpiruetti”.

Seuraavana HSK:n luistelijoista oli vuorossa Eva. Eva analysoi kisan jälkeen suoritustaan seuraavasti: ”Odotin harkkojen perustella, että kisa olisi sujunut paremmin. Jääverkka onnistui toivotusti, mutta kisasuoritukseen tuli minulle helppoihin elementteihin aivan yllättäviä virheitä. Kolmen kaksoishypyn yhdistelmä meni ihan kivasti”. Eva sijoittui sunnuntaina pistein 38.16 sijalle 27./47.

Evin vuoro koitti Evan jälkeen. Evi onnistui hienosti ja teki omat ennätyspisteensä 50.51 ja sijoittui upeasti 4. sijalle. Evi kertoili seuraavaa:” Oli kivaa luistella tänään. Minun piti tehdä ekaan yhdistelmään lutz- ritti mutta ritti ei onnistunut siihen, joten korjasin sen lopussa ja yhdistin flippiiin ritin. Siinä alastulo jäi vähän hosuvaksi. Muutoin hypyt menivät  hyvin. Myös Piruetit pyörivät tänään hyvin”.

Viimeisenä ihanista debytanteistamme oli vuorossa Iida. Iida luisteli Tampereella sijalle 34./47. pistein 35.35.

SM-noviisit sarjaan vaadittavan kolmen kaksoishypyn yhdistelmän selvitti tässä kisassa onnistuneesti Evi, Silja ja Eva. Ida puolestaan onnistui samaan sarjaan vaadittavan piruetin osalta mallikkaasti.

Lämpimät onnittelut kisasuorituksista, enkkapisteistä ja läpimenneistä testisuorituksista. HSK:n debsit jäävät nyt kisavapaalle ja palaavat kilpajäille taas tammikuussa!

Kisajärjestäjän sivut => https://www.varalatiimi.fi/kilpailut/santa-claus-2018/

Kuvat: luistelijoiden vanhemmat