uutinen

Tikkurila Trophystä kultaa Adelelle, pronssia Nialle ja paljon hyviä sijoituksia!

Tikkurila Trophy kisattiin Tikkurilassa Trio Areenalla 27.-28.10. HSK:sta oli mukana luistelijoita A- ja B-silmujen sekä noviisien sarjassa.

Adele luisteli vanhempien B-silmujen sarjassa ja nappasi hienosti voiton ennätyspisteillään (1./21, 28,02). Ohjelmassa piruetit pyörivät laadukkaasti ja yhdistelmähyppy 1A + 1A oli lennokas. Sara luisteli onnistuneella suorituksella kahdeksanneksi nuorempien B-silmujen sarjassa (8./22, 22,64). Saran mielestä ohjelma onnistui kisassa hyvin ja jäällä oli kivaa vaikka vähän jännittikin.Kiia oli hienosti nuorempien B-silmujen kilpailun 14. hyvillä ISU-pisteillä (14./22, 20,77). Ohjelmassa erityisesti 1A ja vaakapiruetti onnistuivat laadukkaasti.

Anni  luisteli lennokkaalla luistelulla seitsemänneksi vanhempien A-silmujen sarjassa uusilla ennätyspisteillään (7./21, 30,06). Anni oli tyytyväinen suoritukseensa, mutta tämä ei ollut hänen mielestään kauden paras kisasuoritus. Parannettavaa jäi vielä elementteihin, mutta kokonaisuudessaan ohjelma meni ihan hyvin. Seela oli vanhempien A-silmujen sarjassa 12. vauhdikkaalla luistelullaan (12./21, 28,74). Seelan mielestä luistelu oli kivaa, vaikka vähän jännittikin ja hypyt eivät onnistuneet kisassa parhaalla mahdollisella tavalla. Hän oli kuitenkin tyytyväinen kisasta saamiinsa osa-aluepisteisiin. Hilda luisteli kauniisti vanhempien A-silmujen sarjassa sijalle 18. (18./21, 23,63). Hilda kertoi, että kisaaminen ei tänään jännittänyt ja hän on ihan hyvillä mielin kisasuorituksen jälkeen.

Nia luisteli hienosti kolmanneksi noviisien 32 luistelijan sarjassa ja teki uudet  ennätyspisteensä (3./32, 42,91). Nian mielestä ohjelma onnistui hyvin flippi-ritti yhdistelmää lukuunottamatta. Lisäksi esiintyminen oli todella kivaa ja hän oli onnellinen enkkapisteistä.Ella oli noviisien sarjan kahdeksas tyylikkäällä luistelulla (8./32, 39,70).  Ella kertoi, että kisassa erityisesti askelsarjan luistelu tuntui hyvältä ja vaivattomalta, mutta tänään ei ollut paras hyppypäivä. Hän oli kuitenkin kokonaisuudessaan tyytyväinen luisteluun. Emilia sijoittui noviisien sarjassa sijalle 13 (13./32, 36,06) ja Annika sijalle 23 (23./32, 32,35).

Onnittelumme mitalisijoista ja ennätyspisteitä sekä hienoista sijoituksista ja suorituksista!

Järjestäjän kisasivut: https://tikkurilantaitoluisteluklubi.sporttisaitti.com/kilpailut/ttk-n-jarjestamat-kilpailut/tikkurila-trophy-2018/

Teksti: Satu Järvinen

Kuvat: Satu Järvinen, Tytti Lindberg, Marja-Liisa Nieminen, Sakari Leimi