uutinen

Silver Skate: Maxille hopeaa ja Ellalle pronssia sekä useita pistesijoja

 Slver Skatessa nähtiin kisakauden avauksia, hienoja palkinto- ja pistesijoja sekä ennätyspisteitä uudella arvointijärjestelmällä.

Ennen tulevan viikonlopun kisaponnistuksia katsaus viime viikonlopun tunnelmiin Kuopioon, jossa kisattiin Silver Skate -kilpailuissa. Mukana edustamassa  HSK:n yksinluistelijoista olivat Debs A, Novice B sekä Advanced Novice -sarjalaiset. Kisoissa nähtiin kisakauden avauksia, hienoja palkinto- ja pistesijoja sekä ennätyspisteitä uudella arvointijärjestetelmällä.

Perjantaina aloittivat  Debsit Eva, Aino ja Evi oman kisansa. He kommentoivat omia suorituksiaan seuraavasti. Evi: ”Verryttelyssä onnistui kaikki, mutta kisassa  kolmen hypyn yhdistelmässä en pystynyt  hyppäämään viimeistä hyppyä. Se jäi vähän harmittamaan, mutta sain kuitenkin ennätyspisteet.” Evin sijoitus oli hienosti viides! Eva: ”Kiva oli luistella Kuopiossa. Olin iloinen, että sain hyppy-yhdistelmät tehtyä, mutta askeleisiin ja piruetteihin jäi kyllä parannettavaa.”  Aino: Kivaa oli luistella isossa hallissa. Kaksoislutz onnistui hyvin, samoin kaksoisflippi. Yhdistelmät menivät hyvin semi-hyvin, mutta piruetteihin jäi vielä parannettavaa.”

Novice B 2003-2005 syntyneet Nia, Annika ja Emilia kisasivat lauantaina ja kommentoivat suorituksiaan seuraavasti. Nia: ”Oli kiva luistella isolla areenalla sekä fiilis oli onnistunut. Tulppi  ja ritti onnistuivat erityisen hyvin. Parannettavaa jäi askelsarjan comboihin ja vikaan flippiin.” Nia myös hienosti kuudes!  Annika: ”Fiilis on, että jäi paljon parannettavaa, mutta oli silti kiva aloittaa tänään kisakausi. 2S meni ihan hyvin. Parannettavaa jäin hyppyjen alastuloissa ja piruettien kierroksiin.”

Sunnuntaina Ella sijoittui sujuvalla luistelullaan kolmanneksi Novice B 1.7.2005 -syntyneiden sarjassa. Ella kommentoi omaa suoritustaan seuraavanlaisesti. Ella: ”Piruetit eivät tänään oikein pyörineet, mutta soolohyppyihin olen tyytyväinen.” Ella tuntui olevan aivan liian kriittinen, koska sai nelostason yhdistelmäpiruetistaan!

Advanced Novice -sarjalaiset ahkeroivat lauantaina lyhytohjelmalla ja sunnuntaina vapaaohjelmalla. Tyttöjen sarjassa kisasivat kauden aloituksen Ellen, Sofia ja Emma. Poikien sarjassa Max sijoittui hienosti toiseksi kauden avauksessaan. Tästä on hyvä lähteä tulevan viikonlopun SM-noviisien valintakisaan.

Kisatulokset: https://staging.hsk.fi/kilpailut/kausi-2018-2019/

 

Kuvat: luistelijoidemme vanhemmat ja tukijoukot