uutinen

Tallink Hotels Cupista Lucakselle hopeaa ja uudet, upeat ennätyspisteet

Tallink Hotels Cup kisattiin meille hoskilaisille jo tutulla Skoda jäähallilla Tallinnassa. Kisan järjestelyistä vastasi Rocca al Mare Skating School. Kansainvälisiin ISU -sarjoihin oli Suomen Taitoluisteluliiton toimesta ilmoitettu mukaan Ellen ja Lucas. Tämän lisäksi HSK lähetti Interclub kisaan neljä seuramme debytanttia Evan, Evin, Iidan ja Siljan.

Lucas sijoittui Junior Men -sarjassa hienosti hopealle. Lucas kommentoi luisteluaan vapaaohjelman jälkeen seuraavasti: ”nyt on viimeinenkin päivä ohi ja ei ihan huonosti mennyt. Tuli tehtyä uudet ennätyspisteet molemmissa ohjelmissa. Kaksi vuotta sitten personal best -pisteeni olivat 106,80 ja nyt tällä kaudella ensin SM-kisoissa 118,24 ja nyt täällä 133,19 eli on ollut aivan huima pistenousu vaikka nyt olikin yksi elementti poissa. Vappis ei mennyt ihan kuten PM-kisoissa. Kaatumisia ei tullut, mutta virheitä tuli enemmän. Huomasin, etten ollut ehtinyt palautua kunnolla lyhkärin jälkeen ja lisäksi minua vaivasi pieni flunssa. Ohjelma oli alusta loppuun taistelua, mutta periksi ei annettu. Olen tyytyväinen suoritukseeni olosuhteet huomioiden ja varsinkin uusiin pisteisiini. Tähän on hyvä päättää kisakausi ja suunnata tavoitteet tulevaisuuteen. Näihin kuviin ja tunnelmiin minä kiitän kaikkia ystäviäni ja tukijoukkoja tästä mahtavasta kaudesta”.

Ellen puolestaan kilpaili Advanced Novice, girls -sarjassa, jossa kisasi 22 tyttöä yhdeksästä eri maasta. Tässä puolestaan Ellenin kisakuulumiset: ”Lyhkäri ei sujunut niin hyvin kuin olisin toivonut, sillä 2A jäi tällä kertaa ilmapalloksi. Kokonaisuutena ohjelma oli kuitenkin perushyvä ja minun tasoani. Vappis meni puolestaan hyvin yhtä kaatumista lukuun ottamatta ja sijoituksenikin parani hieman. Oli kiva päästä kisaamaan kansainvälisiin ISU-kisoihin”. Ellenin pisteet 78,85 ja sijoitus hienosti 9.

Debytantit osallistuivat Intermediate Novice, girls -sarjan kilpailuun. Sarjassa kisasi kaiken kaikkiaan 21 tyttöä viidestä maasta. Tässä kovatasoisessa kilpailussa Evi luisteli hienosti sijalle 7. (39,47), Siljan sijoitus oli 13. (35,80), Iidan 17. (32,19) ja Evan 18. (31,45).

Kisasuoritukset ovat nähtävissä kilpailun youtube -kanavalla => https://www.youtube.com/channel/UCeVWebQ1stOsdyWMfzxdWpw

Tulokset löydät kilpailusivustolta => http://www.tallinkhotelscup.com/

Kuvat: luistelijoiden vanhemmat