uutinen

Anni voittoon, Max toinen ja Aino kolmas Tikkurila Winter Trophyssä

Kolme mitalisijaa Tikkurilasta ja muita hyviä suorituksia

Tikkurila Winter Trophyn lauantain kilpailupäivä aloitettiin Basic Novice -sarjalla, jossa Anni Leimi luisteli itsensä hienosti korkeimmalle korokkeelle 1./23 (33,65). Hilda Ruotsalainen oli 16./23 (25,05) ja Adele Tynys heti perään 17./23 (24,22).

Tytöt olivat iloisella mielellä kilpailuissa. Anni kommentoi kisaansa seuraavasti: ”Ohjelma meni tänään tosi hyvin. Piruetit pyörivät hyvin. Ritti jäi vähän pieneksi. Oli kiva luistella.” Hilda tuumaili: ”Meni ihan hyvin. Parannettavaa jäi kaksoishyppy-yhdistelmäänja askelsarja meni ihan ookoosti.” Adele nautti kisatunnelmasta ”Kisa meni ihan hyvin. Kisatunnelma oli hauska. Piruetit onnistuivat tänään hyvin. Parannettavaa jäi hyppyjen laatuun.”

Kilpailut jatkuivat Advanced Novice, girls ja Advanced Novice boys sekä Juniorien lyhytohjelmilla.

Lauantain jälkeen Max oli toisena kahden miehen sarjassa ja sunnuntain vapaaohjelman jälkeen sijoitus pysyi samana 2./2 (73,24; LO 24,96 VO 48,28).

Lyhytohjelmien jälkeen Advanced Novice -sarjassa tyttöjen sijoitukset olivat seuraavat: Kerttu Kuoppamäki 13./24, Sofia Teivainen 15./24, Sea Laukontaus 22./24. Juniorit -sarjassa Roosa Siivikko oli lyhytohjelman jälkeen 10./15.

Sunnuntaipäivän kilpailut alkoivat Intermediate Novice -sarjalla. Aino Silchenko luisteli itsensä hienolla suorituksella palkintopallille, ollen 3./27 (37,92) 3. Sija oli todella hieno suoritus tiukassa kilpailussa – 3. sijan ja 11. sijan välillä oli vain 1,8 pisteen ero. Nia Nieminen oli 9./27 (36,71) Ella Leimi 10./27 (36,62), Annika Moilanen 15./27 (33,82) ja Emilia Karmi 17./27 (31,59).

Tytöt kommentoivat kilpailupäivää seuraavasti:

Aino ”Oli todella kivaa luistella. Elementit menivät aika hyvin, mutta vauhtia voisi olla vielä enemmän. Aurinko paistoi tosi kirkkaasti ja mieli oli siitä vielä iloisempi, joten oli todella iloista kisata.”

Nia: ”Tänään oli onnistunut päivä, vaikka tulikin pieni kauneusvirhe ritin alastuloon. Tyytyväinen olin flippi-tulppi yhdistelmään ja esiintymiseen. Oli kivaa luistella.”

Ella: ”Hyppy-yhdistelmissä jäi parannettavaa. Piruetit pyörivät ihan hyvin. Oli kiva luistella.”

Annika: ”Olen tyytyväinen, että sain tehtyä molemmat yhdistelmäni flippi-tulpin ja axel-tulpin vaikka kaaduinkin toisen. Tänään jäi parannettavaa hyppyjen alastuloihin. Oli kuitenkin todella kiva luistella ja minulla oli varma fiilis.”

Sunnuntain kilpailupäivä jatkui Advanced Novice ja Juniorit -sarjojen vapaaohjelmilla.

Lopputuloksissa parhaaksi HSK:laiseksi Advanced Novice, girls -sarjassa nousi Kerttu Kuoppamäki ollen 14./23 (71,15, LO 26,48, VO 44,67). Sofia Teivainen oli 17./23 (69,79:, LO 26,07, VO 43,72) ja heti hänen takanaan onnistuneella vapaaohjelmalla Sea Laukontaus 18./ 23 (68,97; LO 23,93  VO 45,04)

Juniorit -sarjassa Roosa Siivikko oli 11./15 (88,47; LO 30,68 VO 55,79).

Tästä on hyvä lähteä viettämään hiihtolomaa ja sen jälkeen kohti seuraavia kilpailuja.