uutinen

Saaralle kultaa, Maxille hopeaa ja Fannylle pronssia Froggie Cup kotikisasta

Froggie Cup 2019 järjestettiin 1-3.2 Kaarelan uudessa jäähallissa. Pientä jännitystä oli ilmassa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun HSK järjesti tapahtumaa uudenkarheassa hallissa. Halli osoittautui kuitenkin nopeasti toimivaksi ja käytännölliseksi. Viikonlopun sankasta lumipyrystä huolimatta kisa sujui sisätiloissa mallikkaasti ja hienosti aikataulussa.

Perjantaina kisattiin minien sarjat. Minit 2010 ja nuoremmat sarjaan osallistui seitsemän R4 -ryhmän luistelijaa. Edithin sijoitus oli kisassa 9./19, Lovisan 10./19, Emilian 13./19, Sofian 14./19, Rian 15./19, Vivican 16./19. ja Vivianin 17./19.  Moni tytöistä taisi myös päästä ensimmäistä kertaa kiss&cry -kuviin valmentaja Piian kanssa. Huippua! Viidentoista luistelijan Minit 2009 -sarjassa Saara nappasi kultaa, Iris puolestaan sijoittui hienosti neljänneksi. Nämä ihanat minimme jatkavat kisaurakkaansa 10.2 KaTa:n järjestämässä kevään valintakilpailussa. Tsemppiä matkaan tytöt!

Froggie Cupin lauantaiaamu käynnistyi B-silmujen kilpailulla, jossa HSK:ta edustivat Fanny, Sara ja Kia. Fanny luisteli upeasti pronssia kahdenkymmenenkolmen luistelijan kilpailussa. Saran sijoitus kisassa oli 7./23 ja Kian 10./23. Sara sai lisäksi erityismaininnan; kauniit liu’ut.

Kisa jatkui Novice B -tyttöjen kilpailulla. Sarjassa kisasi Nia, Ella, Annika ja Emilia. Nia luisteli kisassa upeasti neljänneksi, Ellan sijoitus oli  7./21, Annikan 11./21 ja Emilian 12./21. Nia kommentoi luisteluaan seuraavasti ”olin tyytyväinen pisteisiin, yhdistelmähypyn alastulossa sattui pieni step out, mutta se ei haitannut. Oli kiva esiintyä”. Annika puolestaan kertoi kisan jälkeen  ”Täällä oli mukava luistella. Olin erityisen tyytyväinen flippitulppi -yhdistelmään. Minua jäi ärsyttämään hieman, että kaaduin helpossa jutussa. Piruetit pyörivät paremmin kuin edellisessä kilpailussa”.

Debytants A -sarjan kilpailu käytiin aikaisin sunnuntaiaamuna. Pientä jännitystä oli ilmassa, sillä keli oli erittäin heikko sankan lumimyräkän takia. Kaikki luistelijat ehtivät kaikesta huolimatta hyvissä ajoin hallille. Kovatasoisessa kilpailussa Evi sijoittui upeasti kuudenneksi. Aino luisteli sijalle 17, Eva sijalle 21, Iida oli 22. ja Silja 23.

SM-Noviisimme kilpailu käynnistyi lauantaina lyhytohjelmakilpailulla, sunnuntaina luisteltiin vapaaohjelma. Ellen sijoittui kahdenkymmenenyhdeksän luistelijan sarjassa upeasti kuudenneksi. Sanan sijoitus oli 16./29, Sean 22./29 ja Kertun 23./29.  Max puolestaan luisteli hopeaa viiden luistelijan SM-noviisipojat -sarjassa onnistuen ensimmäistä kertaa kilpailutilanteessa hyppäämään puhtaan kaksoisaxelin!

Saimme Froggie Cupiin vieraaksi myös EM-kisojen pronssinaisen Viveca Lindforsin. Viveca napattiin heti kuvaan yhdessä Hannan, Fannyn, Kian, Hildan ja Seelan kanssa.

Kiitos kaikille luistelijoille, taustajoukoille, tuomareille, valmentajille sekä HSK:n talkooporukalle.

Lisää kuvia ja kisatunnelmia löydät myös kilpailun Facebook -sivuilta sekä HSK yksinluistelun instagram -tililtä (@hsk_yksinluistelu)