uutinen

Lucakselle upeasti Junioreiden PM-pronssia!

Pohjaismaiden mestaruuskilpailut kilpaillaan Linköpingissä Ruotsissa tänä viikonloppuna. Suomen edustaja Lucas Tiilikainen on urakkansa jo tehnyt – ja millä tavalla! Pronssia kaulaan erittäin hyvin onnistuneen vapaaohjelman jälkeen.

Alla lyhyesti Lucaksen kuulumisia kisoista: Omalta osaltani kisat ovat nyt ohi. Torstain lyhkäri ei onnistunut tasooni nähden ollenkaan hyvin. Lähdin melko rämäpäisesti elementteihin, enkä malttanut hillitä itseäni ja se kostautui. Tuli jopa tehtyä askelsarja väärinpäin….

Perjantain vapaaohjelmassa olin kuitenkin päättänyt ottaa paikkani Top 5 parhaan joukosta. Aamun verkka sujui akselien kohdalta hieman heikosti alussa, mutta loppua kohden meni paremmin. Muut elementit olivat varmoja jo verkassa. Itse kisassa lähdin ohjelmaan maltillisesti, mikä näkyi rauhallisessa menossa. Luistelin itsevarmasti ja onnistuin tekemään miltei puhtaan ohjelman. Harmi, että viimeinen akseli epäonnistui, mutta olin kuitenkin saanut kaikki kierrokset kasaan.

Ohjelman jälkeen siirryin yleisön joukkoon ja seurasin kisoja jännittyneenä loppuun saakka.”

Myös HSK:n Myllypuron kisastudio jännitti sitä enemmän mitä pidemmälle kisa eteni – loistavat lopputulos Lucas! Onnittelumme myös valmentaja Svetlana Kryukovalle!

Kisasivut, tuloslinkit ja livestream : http://thenordicsfs.com/

Kuvat: Lucas ja Svetlana

Lucas & Svetlana
Palkintojenjako