uutinen

Ellenille hopeaa Junioreiden 2. lohkokisassa Espoossa

Viikonloppuna kilpailtiin ETK:n järjestämissä Junioreiden, Senioreiden ja Noviisien 1. lohkokilpailuissa sekä A-Silmujen 2. SB-kilpailussa. Ellenille hienosti hopeaa Junioreiden kisassa – myös muilla erittäin hyviä kilpailusuorituksia.

Juniorit:

Lyhytohjelmien jälkeen Junioreiden kisassa nähtiin hieno nousu, kun Ellen sijoittui koko kisan toiseksi. Viikonloppuun mahtui myös pientä epäonnea. Juniorit kommentoivat kilpailua näin:

Ellen, sijoitus 2/33: ”Olen tyytyväinen vappiksen kokonaisuuteen, kiva luistella”
Roosa, sijoitus 7/33: ”Olen tyytyväinen lyhkärin askelsarjaan ja vappiksen lutzi+tulppi ja vaakapiruettiin”
Sana, sijoitus 8/33: ”Hyvä kokonaisuus molemmissa ohjelmissa, vaikka harmittaa yhdistelmän kaatuminen vapaaohjelmassa”
Emma, sijoitus 13/33: ”Olen tyytyväinen vapaaohjelman kaksoisakseliin ja lyhytohjelman piruetteihin, tästä on hyvä jatkaa”
Kerttu, sijoitus 20/33: ”Olen tyytyväinen, että pystyin tsemppaamaan molemmissa ohjelmissa vaikka tuli epäonnistumisia”
Emilia, sijoitus 27/33: ”Oli kiva luistella mutta yhdistelmät jäivät harmittamaan”

Seuraavaksi juniorit suuntaavat katseet Kuopion Silver Skateen ja HSK:n omaan Froggie Cupiin.

Noviisit:

Viikonlopun Noviisien 2. lohkokilpailussa Hilda ja Hanna luistelivat vakaasti omalle tasolleen.
Hilda: 10./17 (31.80). ”Oli mukava kisapäivä ja olen ihan tyytyväinen suoritukseeni, vaikka parantamisen varaa jäikin.”
Hanna luisteli vanhempien noviisien sarjassa sijalle 11./14 (29.07). ”Istumapiruetti pyöri tänään hyvin, 2T ja horjahdus linjeerauksessa jäi harmittamaan. Kokonaisuuteen olen kuitenkin ihan tyytyväinen.” Seuraavaksi kisataan Kauniaisissa 31.1. kolmannessa Season Best -kilpailussa

A-Silmut:

Sara ja Ellen kisasivat 2. Season Best -kilpailussa hymysuin vaikka mukaan mahtui vähän epäonnistumisiakin. Saran kisakunto ei ollut parhaimmillaan Gliss Openin jälkeen. ”Olin aika väsynyt Tallinnan kisamatkan jälkeen. Hypyt eivät tänään sujuneet kovin hyvin – muuten meni ihan hyvin”. Saran sijoitus 20./31 ja Ellenin 30./31. Pienten pettymysten jälkeen lähdetään parantamaan seuraavaan SB-kisaan, joka kilpaillaan helmikuussa Tikkurilassa.

Kiitos luistelijoille ja valmentajille kisaviikonlopusta!

Kuvat: @riotcolorphoto ja vanhemmat