uutinen

Nia Novice B-sarjan voittoon ja Marialle pronssia Cubs B 2009 -sarjassa Gliss Open 2020:ssa

Nia Novice B-sarjan voittoon, Marialle pronssia Cubs B 2009 -sarjassa ja monta laadukasta kilpailusuoritusta Gliss Open 2020:ssa!

HSK:sta matkasi Gliss Open 2020 -kilpailuun Tallinnaan 12 luistelijaa, jotka kilpailivat eri sarjoissa.

Torstaina 9.1. Cubs B 2009 -sarjassa pronssia luisteli Maria Nisonen ja Iris Käyhty oli hienosti 6./22. Mariaa ei jännittänyt ja hän oli erityisen tyytyväinen kaksoishyppyynsä. Iriksen mielestä piruetit pyörivät hyvin, vaikka jännitti.

Gliss Open 2020 jatkui pe aamulla Springs B Boys -sarjalla, jossa Lucas Nisonen sijoittui 2./2, ja jatkui Novice B -sarjalla, jossa nähtiin taidokkaita suorituksia. Nia Nieminen nappasi voiton, Venla Lankinen sijoittui hienosti sijalle 8 ja Ella Leimi 9./26.

Nia ”Ohjelma oli tänään omasta mielestäni todella onnistunut. Ensimmäinen flippi jäi vain harmillisesti vajaaksi hätäisen lähdön takia, mutta muuten olen todella tyytyväinen.” Venla: ”Verkka meni tosi hyvin, mutta ohjelmassa tuli paljon horjahduksia ja hyppyjä jäi vajaiksi. Piruetit ja liu’ut onnistuivat mielestäni ihan hyvin.”

Lauantaina taitava Anni kisasi Intermediate Novice -sarjassa ollen 19./36. Lauantaina ja sunnuntaina jäällä loistivat myös Advanced Novice sarjan Iida 10./37, Aino 15./37 sekä Evi 23./37. Sunnuntai aamusta Cubs A -sarjassa saivat hienoa kisakokemusta Sara 6./36 sekä Kia 23./36.

Kilpailijoiden kisatunnelmia alla:

Anni: Olen tyytyväinen piruetteihin ja siihen, että ettei liukuvähennystä tullut. Hyppyihin jäi parannettavaa, mutta oli kuitenkin kiva päästä kisaamaan Tallinnaan.

Iida: Olin suht tyytyväinen sekä lyhyt- että vapaaohjelmaan. Ainoastaan vapaaohjelman viimeinen piruetti jäi huolimattomuuden vuoksi pisteittä. Mutta kokonaisuuteen olen tyytyväinen. Oli hauska luistella ja matkustaa.

Aino: Oli rennompaa luistella, koska ei ollut valintakilpailu, eikä tarvinnut jännittää pisteitä. Olen tyytyväinen kokonaisuuteen.

Evi: En ollut ihan tyytyväinen kisasuorituksiin. Lyhkäristä meni yhdistelmäpiruetti viivoille, kun kaaduin piruetin lähdössä. Vappis meni kohtalaisesti vaikka hyppy-yhdistelmissä jäikin vielä parannettavaa. Vappiksessa sainkin sijoitusta nostettua monta pykälää. Oli kiva reissu ja ohjelmissa oli paljon hyvääkin vaikkei ihan nappisuorituksia tullutkaan. Tästä on hyvä parantaa seuraavissa kisoissa.

Sara: Oli kivaa luistella ja kisata. Piruetit pyöri hyvin tänään, yhdistelmähyppyyn jäi parannettavaa.

Kia: En onnistunut tänään hypyissä, mutta piruetit pyörivät hyvin. Vaikka luistelu ei onnistunut tällä kertaa oli reissu kokonaisuudessaan tosi kiva.

Kosolti kisakokemusta ja tästä jatketaan – Onnittelumme kaikille hyvistä suorituksista!

Kiitokset valmentaja Piialle kisaviikonlopusta! ❤️

Tulokset tvuk.eu  tai https://staging.hsk.fi/kilpailut-2-2/kausi-2019-2020/

? @marionkayhty ja vanhemmat