uutinen

Viikonloppuna SM-Noviisit kisasivat ensimmäisessä valintakilpailussa Järvenpäässä. Ellen upeasti voittoon!

Ellen voitti oman sarjansa (v. 2003-2004) nousten lyhytohjelman jälkeiseltä 4. sijalta parhaalla vapaaohjelmalla koko kilpailun ykköseksi. (90,09; LO 31,95 VO 58,14). Onnittelumme – mahtava suoritus Ellen! Kisan jälkeen Ellen oli iloinen ja kertoi kisan onnistuneen hyvin. ”Lyhytohjelmassa perushyvä suoritus, johon jäi vielä parannettavaa. Vappis meni hyvin, pyrin vielä saamaan ritteihin lisää laatua.”

Toinen mitaleille yltänyt luistelijamme oli Max, joka oli hienosti kokonaistuloksissa 2./6 (68,94; LO 24,11 VO 44,83) ollen kakkonen sekä lyhytohjelmassa että vapaaohjelmassakin. Kisan jälkeen Max analysoi suoritustaan seuraavasti: ”Lyhkärissä oli parannettavaa, hypyt ja piruetit olivat hätäisiä. Vappis oli parempi, mutta hyppypiruetti jäi kokonaan tekemättä ja muutamat hypyt olivat hätäisiä. Kokonaissuoritukseen olen kuitenkin tyytyväinen”.

Sea sai SM-Noviisit v. 2005 sarjassa suorituksensa valmiiksi jo päivällä ollen 32./41 (64,47; LO 23,01 VO 41,46 ). Sijoitus oli sama niin lyhyt- kuin vapaaohjelmassakin.

SM-Noviisien 2004-2003 sarjassa kisat jatkuivat klo 21.30 asti. Mukaan mahtui onnistumisia ja epäonnistumisia. Alla luistelijoiden sijoituksia ja ajatuksia ensimmäisestä valinnasta. Tästä on varmasti hyvä jatkaa eteenpäin.

Sana oli 22./53 (73,47; LO 26,48 VO 46,99). ”Lyhkärissä vauhtia olisi voinut olla enemmän. Vappiksessa piruetit pyörivät vähän hitaasti ja hypyt olisivat voineet olla korkeampia mutta kokonaisuus oli hyvä.”

Kerttu oli 25./53 (73,10;  LO 25,96 VO 47,14 ). Lyhytohjelmassa Kerttu kertoi jännittäneensä aika paljon – siitä huolimatta oli ollut kiva luistella. Erityisen tyytyväinen Kerttu oli Lutz -tulppi -yhdistelmään ja muihinkin hyppyihin, askelsarjassa oli ollut pientä haparointia ja yhdistelmäpiruetin vaaka oli hieman hidas. Vapaaohjelmaa Kerttu kommentoi seuraavaa: ”Meni hyvin. Alastuloihin jäi parannettavaa, mutta olen tyytyväinen, että sain kaiken tehtyä. Hyppyistuma oli korkea ja muutenkin piruetit menivät hyvin. Oli kiva luistella, mutta jännitti aika paljon.”

Emma sijoittui sijalle 32./53 (69,73; LO 28,66 VO 41,07 ). Lyhytohjelmastaan Emma totesi, että oli kiva luistella, olo oli rennompi kuin Kuopiossa. Alussa tuli vähän sählystä askeleista mutta kokonaisuuteen hän oli tyytyväinen.

Sofia oli kisassa 50./53 (57,59; LO 23,96 VO 33,63 ). Hän kommentoi suoritustaan seuraavasti ”Lyhkärissä jäi hyppyihin parannettavaa, mutta piruetit ja askelsarja olivat ihan hyviä. Vappis meni ihan päin puuta, koska unohdin ohjelmani, eivätkä hypyt onnistuneet”.

Onnittelut vielä kerran mitalisteille sekä tsemppiä kaikille seuraaviin kisoihin!