uutinen

Venla ykkönen ja Nia kolmonen Noviisien kisassa – Sara kakkonen B-Silmuissa Tikkurila Trophyssä

3-päiväinen Tikkurila Trophy starttasi jo perjantaina iltapäivällä Trio Areenalla.

Mineissä Lovisa oli upeasti 4./24, ekoissa kisoissaan hienosti onnistunut Kerttu 10./24 ja Saara 16./24. B-Silmuissa Sara luisteli jälleen podiumille ollen 2./26. Saaran sijoitus oli 5./26, Kiian 6./26 ja Iriksen 20./26.

Noviiseissa Venla toi kotiin kultaa ja Nia oli 3./21 ?. Venlan mietteitä kisasta: ”Tänään oli kiva luistella, ja hypyt menivät hyvin. Vähän jäi harmittamaan Ritin pyörivä alastulo. Sain enkkapisteet ja olen tyytyväinen suoritukseeni.” Nia oli tyytyväinen ohjelmaansa siihen nähden, että tämä oli kauden eka kisa. Lutzeissa oli hänestä pientä parannettavaa, sekä myös hyppypiruetissa, mutta muuten koko ohjelma meni hyvin. A-silmuissa Ellen oli 11./29.

HSK:n kisaurakan päätti Anni, joka sijoittui debytanteissa viidenneksi (5./20). Annin kisakommentit: ”Tänään hyppypiruetti pyöri hyvin ja ensimmäinen hyppy-yhdistelmä onnistui, mutta toiseen yhdistelmään jäi vielä parannettavaa. Oli kiva luistella eikä jännittänyt niin paljon kuin yleensä. Olen tyytyväinen ohjelmani kokonaisuuteen.”

Kiitos luistelijat ja valmentajat – hienoa työtä ja tästä jatketaan!

Tulokset: https://staging.hsk.fi/kilpailut-2-2/kausi-2019-2020/

Valokuvat: vanhemmat ja valmentajat