Tervetuloa HSK:n luistelukouluun

Helsingfors Skridskoklubb rf tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet taitoluistelun harrastamiseen lapsille ja aikuisille.

 

Luistelukoulumme Töölön, Kaarelan ja Hernesaaren jäähalleissa toivottavat tervetulleiksi innokkaita luistelijanalkuja vauhdikkaan harrastuksen pariin!

Luistelukoulun jatkoryhmä Atomique kutsuu luistelusta innostuneet lapset harjoittelemaan useammin kuin kerran viikossa. Mikäli hallitset jo perustaidot, hyppää mukaan oppimaan lisää!

HSK offers Skating lessons in English for children and adults in the Helsinki Ice hall, practice rink on Sundays.

Aikuisharrastajille on tarjolla kolme ryhmää: alkeet, muodostelmaluistelun alkeet ja tekniikka.

 

HSK:n luistelukoulut syksyllä 2020

Perushinnan lisäksi veloitetaan kauden 2020-2021 seuran jäsenmaksu 35 €/henkilö (voimassa 1.7.2020-30.6.2021) ja lapsilta STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) luistelukoululaisen vakuutuksen sisältävä luistelukoulupassi 11 € (voimassa1.5.2020-30.4.2021). Yli 15v luistelijat tarvitsevat harrasteluistelupassin joka on vakuutuksella 55 € tai vakuutukseton 25 €, vakuutukseton edellyttää että luistelijalla on oma vakuutus joka kattaa luistelun tapaturmien osalta (voimassa1.5.2020-30.4.2021)

Luistelukoulut 3-12-vuotiaille lapsille

Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki innokkaat lapset.

Kaikissa luistelukouluissamme edetään kauden aikana yhteisen opetussuunnitelman mukaan ja luistelutaitoja opetellaan leikinomaisesti, temppuradoilla ja erilaisia opetusvälineitä käyttäen. Taitoluistelun elementteihin tutustutaan perusharjoitteissa ja kauden päätteeksi onkin jo ehditty oppia monenmoisia käännöksiä, hypähdyksiä, liukuja ja piruetteja.  

Liikkeelle lähdetään aivan alkeista ja ensimmäisillä tunneilla ohjaajat jakavat lapset pienryhmiin iän ja lähtötason mukaan. Luistelukoulussa harjoitellaan turvallisessa ja myönteisessä oppimisilmapiirissä.

 

Luistelukoulusta eteenpäin

Luistelukoulun jälkeen HSK tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lajin harrastamiseen. Luistelukoulun ohjaajat seuraavat lasten kehitystä ja taitojen karttuessa voit siirtyä eteenpäin seuraavaan tasoryhmään, vaikka kesken kauden. Ohjaajat antavat lisätietoa kehitysryhmistä.

Luistelukoulun jatkoryhmä Atomique: luistelun perustaidot oppineille. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Lue lisää

Muodostelmaluistelun harrasteryhmä Fantastique: kouluikäisille, muodostelmaluistelun harrastamisesta kiinnostuneille luistelijoille. Lue lisää

Muodostelmaluistelun valmennusryhmä Micronique: suunnattu erityisesti 5-7-vuotiaille tavoitteellisemmasta harrastamisesta kiinnostuneille luistelijoille. Lue lisää

Kuva: Johannes Ollikainen

Ryhmät aikuisille

Luistelun voi aloittaa myös aikuisena. Alkeisryhmissä opitaan perustaitoja ja tekniikkaryhmässä edistyneet harjoittelevat jo vaikeampia askeleita. Ohjaajina aikuisten ryhmissä toimivat innostavat ex-unikit Aiski ja Iines. Aikuisten ryhmien maksuja voit maksaa liikuntaseteleillä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan liikkumaan.

HSK:n luistelukouluja järjestetään jäähalleissa eri puolilla Helsinkiä. 

Kaikkiin luistelukouluihimme pääset kätevästi bussilla, metrolla tai ratikalla. Katso tästä luistelukoulujen ajat, paikat ja hinnat.