Lasten luistelukoulu

Luistelukoulut Helsinki

HSK:n luistelukoulussa on vilinää, huisketta ja oppimisen iloa. Taitavat ohjaajat opastavat ja auttavat oppimaan luistelun perusasioita leikinomaisin keinoin. Luistelukoulussa lapset harjoittelevat turvallisessa ja myönteisessä oppimisilmapiirissä. 

Luistelukoulu kehittää motoriikkaa ja innostaa liikkumaan

Luistelukouluissa opetellaan etu- ja takaperin luistelua sekä monia muita tärkeitä taitoja. Apuna opetuksessa ovat vanteet, värilliset renkaat ja monet muut mukavat apuvälineet. Eikä aikaakaan, kun sinunkin lapsesi harjoittelee pipareita ja autoliukuja! Luistelukoulussa tekemisen ja kokemisen janoinen lapsi innostuu rohkeasti kokeilemaan uusia taitoja. Vaikka luistelusta ei tulisi kymmenien vuosien harrastusta, luistelukoulussa opitusta motoriikasta on hyötyä kaikissa liikuntalajeissa. Luistelukoulusta saa kavereita, pääsee harjoittelemaan työskentelyä ryhmässä ja oppii kuuntelemaan ohjeita.

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme! HSK:n luistelukoulujen kevätkausi käynnistyy 8.1. ja alle 4-vuotiaat luistelevat koko kevätkauden vain seuran jäsenmaksun ja lisenssin hinnalla yhteensä 41 €. Rohkeasti siis kokeilemaan, ilmainen peruutus on mahdollista kaikille ensimmäisen kerran jälkeen!

Luistelukoulu Helsinki – valitse sopiva jäähalli ja ajankohta

Luistelukoulumme kevätkaudella 8.1.-27.4.2023

Kaarela

Kaarelan jäähalli, Kaarelanraitti 2
Maanantaisin klo 17.45–18.30

Hernesaari

Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Torstaisin klo 17.30–18.15

Töölö

Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11-13
Sunnuntaisin klo 11.10–11.55

Luistelukoulut eri ikäisille ja tasoisille lapsille

Luistelukoulumme on tarkoitettu 3–12-vuotiaille lapsille. Liikkeelle lähdetään aivan alkeista ja ensimmäisillä tunneilla ohjaajat jakavat lapset pienryhmiin iän ja lähtötason mukaan. Olemme koonneet ohjeita, vinkkejä ja vastauksia moniin lajin parissa aloittamiseen liittyviin kysymyksiin: tutustu luistelukoululaisen infopakettiin!

Luistelukoulun hinnat 

Lasten luistelukoulu 155 € / kevätkausi, yksi harjoitus viikossa (15 krt).

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan kerran vuodessa HSK:n jäsenmaksu 30 € (voimassa 1.4.–31.3.) sekä alle 15-vuotiailta lapsilta STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) luistelukoululaisen vakuutuksen sisältävä luistelukoulupassi 11 € (voimassa 1.8.–31.7.).

”Jäähallissa raikuu lasten riemu, kun luisteluhippa alkaa. Alkumusiikki laitetaan soimaan, ja joukko kiitää ympäri kenttää kukin omalla tyylillään.

Pääseekö hokkareilla kovempaa kuin taitoluistimilla? Hyvän vauhdin saa molemmilla, ja koordinaatiokyky kehittyy kuin huomaamatta: pienemmät totuttelevat jäähän pienin askelin, isommat jo vähän vauhdikkaammin.”

Liikkuva lapsi on iloinen lapsi ja luistelutaito on mahtava juttu!

 

Luistelusta rakas harrastus – näin lapsi voi jatkaa luistelukoulun jälkeen

Mikäli lapsi innostuu luistelusta, on HSK:ssa mahdollista edetä aina maailman huipulle saakka! Luistelukouluissa aloitetaan jäähän tutustumisesta ja perusasioista, jonka jälkeen voi siirtyä esimerkiksi muodostelmaluistelun harrasteryhmiin. Kohti kilpauraa voi suunnata oman taitotason ja innostuksen mukaan: HSK:ssa voi kilpailla muodostelmaluistelussa harrastemielessä kansallisella tasolla tai suunnata maailman huipulle SM-tasolla. Jokaisen matka luistelukoulusta eteenpäin on omannäköinen, mutta se on varmaa, että liikunnan ilo ja uudet ystävät kulkevat rinnalla koko ajan.

Tervetuloa HSK:n luistelukouluun, ammattitaitoiset ohjaajamme ottavat lapsesi innolla vastaan! Voit kysyä lisää luistelukoulusta sähköpostitse: [email protected]