uutinen

Kuulumisia Tallinnan Glissistä – Cubs ja Basic Novice -sarjat

Tallinnan Gliss Open kilpailuun osallistui useita HSK:n luistelijoita neljän kilpailupäivän aikana. Tässä kuulumisia Cubs B ja Basic Novice -sarjalaisilta

Tallinnan Gliss-kilpailun aloittivat torstaina HSK:n iloiset Cubs B -sarjan kisaajat luistelemalla vauhdikkaasti ja taidokkaasti ohjelmansa. 27 luistelijan kilpailusarjassa Sara nappasi hienosti pronssia, Fanni 7. ja Kiia 11. sijan!!

Tässä luistelijoiden kommentteja:

Saran mielestä ohjelma sujui kilpailussa hyvin ja oli ihanaa luistella. Kisassa parasta oli kivat joukkuekaverit.

Fanny: ”Ihan mahtava kisareissu! Suoritukseen olen tyytyväinen, mutta viimeinen yhdistelmäpiruetti jäi harmittamaan. On niin kiva kisata kavereiden kanssa!

Kiia: Tosi mukava kisamatka luistelukavereiden kanssa ja yleisesti olen tyytyväinen suoritukseen.

Lauantaiaamuna kisavuorossa olivat Basic Novice -tytöt.  Isossa kisasarjassa Anni oli 8./29., Seela 14./29 ja Hilda 26./29.

Annin mielestä oli kiva kisata ja luistelu sujui mukavasti. Erityisesti piruetit pyörivät ohjelmassa hänen mielestään mainiosti.

Hilda ei ollut ihan tyytyväinen päivän kisaan, mutta juuri ennen kisaa ohjelmaan muutetun aksel-yhdistelmän onnistuminen sekä osa-aluepisteet ilahduttivat.

Seelan mielestä pirutetit pyörivät kivasti ja lisäksi hän oli tyytyväinen flippi-tulppi -yhdistelmään. Seuraavaan kisaan hän haluaa parantaa hyppyjen laatua.

Onnea kaikille hienoista suorituksista!

Kuvat: kilpailijoiden perheet

Kisasivut: http://tvuk.eu/gliss-open/

HSK:n tulossivut: https://staging.hsk.fi/kilpailut/kausi-2018-2019/