uutinen

Ennatyspisteistä Noviisien ja Debytanttien finaaleissa

16.-17.3. luisteltiin Noviisien ja Debytanttien kulta- ja hopeafinaalit Savonlinnassa. Aino Debsien hopeafinaalissa hienosti viides hyvillä ennätyspisteillä!

Lauantaina olivat vuorossa Noviisit. Kultafinaalissa Ella  Leimi sijoittui hienolla ohjelmalla ja omilla ennätyspisteillään sijalle 10./21 (43,55). Ella kertoi: ”Tuntui haikealta jättää tämä ohjelma taakse, mutta nautin tänään luistelusta. Ohjelma sujui hyvin, toisen lutzin ilmapallo jäi ainoaksi kauneusvirheeksi. Näihin kisoihin on hyvä päättää tämä kausi”.

Nia Nieminen oli 13./21 (42,86). Nian mietteitä kilpailun jälkeen: ”Onnistuin kisoissa tänään hyvin. Oli kiva luistella ja vaikka jännitti, ei se näkynyt suorituksessa. Flippi-Ritti -yhdistelmän alastulossa jäi parannettavaa mutta muuten ohjelma kokonaisuudessaan oli hyvä.

Noviisien Hopeafinaalissa luistellut Emilia Karmi oli 9./21 (35,97).

Sunnuntaina oli Debytanttien vuoro. Hopeafinaalissa luistellut Aino Silchenko pääsi päättämään kauden uusiin ennätyspisteisiin ollen 5./23 (47,26). Ainon kommentit kisasta: ”Oli todella kivaa luistella, sillä oli vikat kisat. Jännitti kylläkin, mutta silti meni aika hyvin. Hypyt sujuivat ja piruetit pyörivät, mutta askelsarjaan jäi hiottavaa. Olen tyytyväinen enkkapisteisiin”.

Debytanttien kultafinaalissa luistellut Evi Forsman oli 19./23 (43,74). Eviä jäi harmittamaan finaalin epäonnistumiset muuten niin hienolla kaudella, mutta tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ensi kautta varten.

Kiitos tytöille hienosta kaudesta – nyt on aika suunnata katseita kohti tulevaa kautta ja uusia haasteita.

Valokuvat: vanhemmat

Kilpailusivut: https://savonlinnantaitoluistelijat.sporttisaitti.com/