Kiira Knuus

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_team_member name=”Kiira Knuus” position=”Valmentaja” image_url=”https://staging.hsk.fi/wp-content/uploads/Kiira-Knuus-rotated.jpg” admin_label=”Henkilö” _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Millainen oma luistelupolkusi on ollut?

HSK on oma kasvattiseurani, jossa harjoittelin ja kilpailin SM-sarjoissa yksinluistelijana. Valmentajana olen toiminut jo 20 vuotta ja kokemukseni on laaja: olen vetänyt luistelukouluja, kehitysryhmiä, kilparyhmiä ja aikuisluistelua. Myös soveltavan luistelun ohjaaminen on minulle tuttua.

Talvisin olen viihtynyt jäähallien lisäksi ulkojäillä. Rautatientorin Jääpuiston tapahtumatuotannoissa olen toiminut koreografina ja luisteluopettajana vuodesta 2007 alkaen.

Valmentajakoulutuksen lisäksi olen tanssipedagogiikkaan erikoistunut sosionomi ja taideterapeutti. Olen myös koreografi ja tällä hetkellä täydennän osaamistani jäätanssin valmentamisessa.

Miten kuvailisit itseäsi valmentajana?

Haluan tarjota jokaiselle luistelijalle omat vahvuudet, taitotason ja tavoitteet huomioivaa yksilöllistä valmennusta.

Mikä valmentamisessa on parasta?

Valmentamisessa parasta on se, kun saa eri-ikäiset luistelijat innostumaan harjoittelusta ja esiintymisestä sekä saavuttamaan omat tavoitteensa. Hienointa on ollut päästä valmentajana kulkemaan luistelijan kanssa pitkä yhteinen matka luistelukoulusta aikuisuuteen.

On myös kiitollista, kun saa entiset kilpaluistelijat pysymään lajin piirissä – harrastajina, ohjaajina, valmentajina, tuomareina tai muissa tehtävissä taitoluistelun parissa.

Mitä sinulle tarkoittaa HSK:n slogan ”Hyvä seura kaikille”?

Hyvä seura tarjoaa laatua ja sopivia ryhmiä kaikentasoisille luistelijoille. On myös tärkeää, että jokainen saa esiintymismahdollisuuksia harjoittelee hän sitten ensiliukujaan tai jäähdyttelee aktiiviuraansa.

[/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]