Valikko

Muodostelmaluistelu

HSK:n muodostelmaluisteluperhe kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Seuramme joukkueet menestyvät kaikilla tasoilla niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kilpa-areenoilla. Valmentajien pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää.

SM-seniorijoukkueemme Team Unique on vuosien 2013 ja 2016 Suomen mestari ja vuoden 2013 maailmanmestari. Vuoden 2009 MM-kisoissa Unikit saavuttivat hopeaa ja vuonna 2018 MM-kisoissa kokonaissijoitus oli neljäs. Unikkien upea vapaaohjelma palkittiin kisassa pronssisilla pikkumitaleilla. Kaudella 2018-19 tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin Suomen ja maailman mestaruudet, jotka kisataan Helsingissä huhtikuun alussa.

SM-juniorijoukkueemme Team Mystique on saavuttanut kaksi kertaa hopeasijan junioreiden epävirallisissa MM-kisoissa, World Challenge Cupissa. Myös Mystikit kuuluvat Suomen parhaisiin joukkueisiin. Mystikit tekevät pitkäjänteistä työtä ja kaudella 2017-18 joukkue oli SM-juniorisarjan pronssimitalisti.

SM-noviisijoukkueemme Team Dynamique voitti ensimmäisen SM-kullan kaudella 2013-14, ja on tuonut noviisikultaa HSK:hon sekä 2016 että 2017. Joukkue on menestynyt hienosti myös kansainvälisissä kilpailuissa.

Seurassamme tehdään myös upeaa työtä kansallisissa sarjoissa. Minorijoukkueemme Team Sympatique on sekin Suomen parhaimmistoa. Kaudella 2017-18 Symppikset sijoittuivat hopealle 19 joukkueen loppukilpailussa.

Tulokasjoukkueemme Team Miniquen riveissä taitojaan kartuttavat innokkaat muokkarinalut. Myös tulokasjoukkueemme on pärjännyt viime kausien aikana hienosti ja on voittanut seitsemän viimeisintä tulokassarjan loppukilpailua.

Kaudella 2015-16 aloitti toimintansa uusi kouluikäisistä luistelijoista koostuva joukkue, joka sai nimen Team Magnetique. Ensimmäisinä vuosina kilpailukokemusta haettiin tulokassarjasta, ja kaudelle 2018-19 joukkue siirtyi kilpailemaan kansallisiin noviiseihin.

Kansalliset seniorimme Team Panique ja juniorimme Team Hysterique ovat kuuluneet Suomen huippuihin jo useamman vuoden ajan. Masters-sarjassa luistelee menestyksekkäästi Team Chaotique. Joukkue kilpaili aiemmin nimellä Team Antique, mutta nimettiin uudelleen kaudella 2017-18, kun HSK:hon perustettiin uusi aikuisjoukkue ja se sai tutun nimen Team Antique. Team Chaotique ja Team Antique kävivät keväällä 2018 pokkaamassa kultaiset ja pronssiset mitalit Obersdorfissa järjestetyissä aikuisten erittäin epävirallisissa MM-kisoissa.

Kuva: Johannes Ollikainen

Kuva: Antti Lehto

 

Muodostelmaluistelun kaudella 2019-2020 seurassamme on…

10

Joukkuetta

265

Luistelijaa

14

Valmentajaa

Valmentajat

HSK:n muodostelmaluistelun valmennustiimi on tehnyt määrätietoista ja taitavaa työtä jo useita vuosia. Monipuolinen ja ammattimainen valmennus on tuottanut tulosta, josta on ollut paljon iloa luistelijoille, valmentajille ja kaikille suomalaisen muodostelmaluistelun ystäville. Tutustu muodostelmaluistelun valmennustiimiimme tästä.