Team Mystique luistelijat 2022 – 2023

Neea Bäckman

Neea on neljättä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Neean lempikouluaine on psykologia.

Maria Dremova

Maria on ensimmäistä kautta mystikeissä ja lempiohjelmansa on tämän kauden lyhkäri. Marian lempikouluaine on englanti.

Hilla Frey

Hilla on toista kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Hillan lempikouluaineet ovat englanti ja biologia.

Frida Gummerus

Frida on kolmatta kautta joukkueessa ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Fridan lempikouluaine on ruotsi.

Iida Hautamäki

Iida on toista kautta joukkueessa ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Iidan lempikouluaineet ovat ranska ja bilsa.

Julia Henttonen

Julia on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Julian lempikouluaine on matikka.

Ia Honkanen

Ia on ensimmäistä kautta joukkueessa ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Ian lempikouluaine on matikka.

Saga Kellokoski

Saga on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Sagan lempikouluaine on englanti.

Peppi Kinnunen

Peppi on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Pepin lempikouluaine on historia.

Emilia Kostiainen

Emilia on kolmatta kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Emilian lempikouluaineet ovat psykologia ja englanti.

Olivia Lahtinen

Olivia on ekaa kautta joukkueessa ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Olivian lempikouluaine on fysiikka.

Ella Leimi

Ella on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhkäri. Ellan lempikouluaineet ovat musiikki ja englanti.

Enni Lähteinen

Enni on ensimmäistä kautta joukkueessa ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Ennin lempikouluaineet ovat kemia ja biologia.

Vera Manninen

Vera on toista kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Veran lempikouluaineet ovat uskonto ja japanin alkeet.

Hilla Oksman

Hilla on mystikeissä ensimmäistä kautta ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Hillan lempikouluaineet ovat psykologia ja kielet.

Mila Pitkänen

Mila on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Milan lempikouluaineet ovat mantsa ja englanti.

Iris Porkka

Iris on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Hänen lempiaineensa koulussa ovat kielet.

Maria Saukkonen

Maria on tokaa kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Marian lempikouluaineet ovat ruotsi ja bilsa.

Vera Saukkonen

Vera on toista kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelma on last breath of winter 21-22. Veran lempi kouluaine on bilsa.

Elle Suominen

Elle on toista kautta Mystikeissä ja hänen ylivoimainen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Ellen lempiaineet koulussa ovat filosofia sekä psykologia.

Reetta Säilä

Reetta on kolmatta kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on Last breath of winter. Reetan suosikkiaineet ovat psykologia ja historia.

Kiira Uitti

Kiira on kolmatta kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden vapaa. Kiiran lempikouluaineet ovat kemia ja biologia.

Milja Weckström

Milja on ensimmäistä kautta mystikeissä ja hänen lempiohjelmansa on tämän kauden lyhyt. Miljan lempikouluaineet ovat englanti ja mantsa.

Tämä on otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.