Team Mystique
Luistelijat kaudella 2021–2022

Emilia Balistreri

Emilia Balistreri

Olen Emilia Balistreri ”Emi” ja olen syntynyt vuonna 2005. Luistelen nyt kolmatta kautta Mystikeissä. Aloitin luistelun 3-4 vuotiaana luistelukoulussa.Lempi ohjelma luistelu-uraltani on mystikkien Tiquetok-vapaaohjelma kaudelta 19-20. Luistelun ohella opiskelen ensimmäistä vuotta lukiossa Pohjois-Haagan yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut kielistä. Parasta mystikeissä on ehdottomasti ihana tiivis porukka ja hyvä työmoraali.

Neea-Maria Bäckman

Neea-Maria Bäckman

Olen Neea Bäckman. Olen syntynyt vuonna 2003 ja luistelen 3. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ESJT:n luistelukoulusta. Lempiohjelmani on the trickery game kaudelta 21-22. Luistelun ohella opiskelen Sotungin lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut psykologiasta. Parasta Mystikeissä on yhteishenki ja kova treenaaminen.

Hilla Frey

Hilla Frey

Olen Hilla Frey. Olen syntynyt vuonna 2006 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Helsingin luistelijoiden yksinluistelijoista. Lempiohjelmani on Narnia (Team Dynamique) kaudelta 2020-2021. Luistelun ohella opiskelen Pukinmäenkaaren peruskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut maantiedosta. Parasta Mystikeissä on täysillä treenaaminen ja hyvä joukkuehenki.

Frida Gummerus

Frida Gummerus

Olen Frida Gummerus. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HTK:n luistelukoulusta, josta vaihdoin HSK:n minikkeihin. Lempiohjelmani on The Trickery Game kaudelta 21-22. Luistelun ohella opiskelen Lauttasaaren lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta ja matikasta. Parasta Mystikeissä on yhteishenki ja täysilla treenaaminen.

Iida Hautamäki

Iida Hautamäki

Olen Iida Hautamäki. Olen syntynyt vuonna 2005 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ETK: ssa. Lempiohjelmani on The trickery game kaudelta 21-22. Luistelun ohella opiskelen Märskyssä ja olen erityisesti kiinnostunut fysiikasta ja ranskan kielestä. Parasta Mystikeissä on ihana joukkue ja tavoitteiden saavuttaminen yhdessä.

Ellen Heikkilä

Ellen Heikkilä

Olen Ellen Heikkilä. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 3. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ETK:n luistelukoulusta. Lempiohjelmani on Tique Tock (Team Mystique) kaudelta 2019-2020. Luistelun ohella opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta. Parasta Mystikeissä on onnistua yhdessä joukkueen kanssa.

Iida Kankaanranta

Iida Kankaanranta

Olen Iida Kankaanranta. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 3.kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ESJT:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani on Last breath of winter kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Pohjois-Haagan yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta. Parasta Mystikeissä on työnteko yhteisten tavoitteiden ja unelmien eteen.

Emilia Kostiainen

Emilia Kostiainen

Olen Emilia Kostiainen. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HSK:n luistelukoulusta. Lempiohjelmani on Nefertiti (Team Mystique) kaudelta 2020-2021. Luistelun ohella opiskelen SYK:ssa ja olen erityisesti kiinnostunut Psykologiasta. Parasta Mystikeissä on ihana yhteishenki ja kaikkensa antava joukkue.

Emma Lahtinen

Emma Lahtinen

Olen Emma Lahtinen. Olen syntynyt vuonna 2003 ja luistelen 3. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa TTK:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani ovat Tique Tock ja African Sun (Team Mystique) kaudelta 2019-2020. Luistelun ohella opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta. Parasta Mystikeissä on yhdessä tekemisen fiilis ja ihanat kaverit.

Ronja Lillqvist

Ronja Lillqvist

Olen Ronja Lillqvist. Olen syntynyt vuonna 2005 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa hsk:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani on last breath of winter kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Brändö gymnasiumissa ja olen erityisesti kiinnostunut englannista. Parasta Mystikeissä on ihana joukkuehenki.

Vera Manninen

Vera Manninen

Olen Vera Manninen. Olen syntynyt vuonna 2006 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ETK:n yksäreissä. Lempiohjelmani on The Trickery Game kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Saunalahden koulussa ja olen erityisesti kiinnostunut uskonnosta. Parasta mystikeissä mahtava joukkuehenki.

Kukka-Maaria Niittuinperä

Kukka-Maaria Niittuinperä

Olen Kukka-Maaria (Kukkis) Niittuinperä. Olen syntynyt vuonna 2003 ja luistelen 4. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HSK:n luistelukoulussa 5-vuotiaana. Lempiohjelmani on Tique tock (Team Mystique) kaudelta 2019-2020. Luistelun ohella opiskelen Kulosaaren yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut matikasta. Parasta Mystikeissä on kaikki.

Anni Penttinen

Anni Penttinen

Olen Anni Penttinen. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 3 kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Helsingin Luistelijoiden joukkueesta Sunflowers. Lempiohjelmani on Tique tock (Team Mystique) kaudelta 19-20. Luistelun ohella opiskelen Märskyssä ja olen erityisesti kiinnostunut bilsasta. Parasta Mystikeissä on yhteen hiileen puhaltaminen ja yhteishenki.

Mea Penttinen

Mea Penttinen

Olen Mea Penttinen. Olen syntynyt vuonna 2005 ja luistelen 3. kautta mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HSK:n luistelukoulusta kun olin 3-vuotias. Lempiohjelmani on Last Breath Of Winter kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut kielitaitoni kehittämisestä. Parasta mystikeissä on meidän upea joukkue.

Ida Ruusunoksa

Ida Ruusunoksa

Olen Ida Ruusunoksa. Olen syntynyt vuonna 2003 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Myllypuron taitoluisteluklubissa. Lempiohjelmani on Rhythm inside (Team Mystique) kaudelta 2020-2021. Luistelun ohella opiskelen Sotungin lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut filosofiasta. Parasta Mystikeissä on meidän ihana joukkue.

 

Sinna Salmela

Sinna Salmela

Olen Sinna Salmela. Olen syntynyt vuonna 2003 ja luistelen 3. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Kouvolassa luistelukoulussa ja yksinluistelun kehitysryhmissä. Lempiohjelmani on Tique Tock (Team Mystique) kaudelta 2019-2020. Luistelun ohella opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta ja kemiasta. Parasta Mystikeissä on ihanat ystävät sekä määrätietoinen ja positiivinen työ kohti yhteisiä tavoitteita.

Maria Saukkonen

Maria Saukkonen

Olen Maria Saukkonen. Olen syntynyt vuonna 2006 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HSK:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani on tämän kauden lyhkäri ”last breath of winter”. Luistelun ohella opiskelen ksyk:issä ja olen erityisesti kiinnostunut eri kielistä. Parasta Mystikeissä on yhdessä treenaaminen ja kehittyminen.

Sofia Saukkonen

Sofia Saukkonen

Olen Sofia Saukkonen. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Team Miniquesta ja olen aina ollut HSK:ssa. Lempiohjelmani on Nefertiti (Team Mystique) kaudelta 2020-2021. Luistelun ohella opiskelen Helsingin Normaalilyseon lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut psykologiasta. Parasta Mystikeissä on meidän joukkuehenki, ja miten painetaan duunia kohti yhteisiä tavoitteita.

Vera Saukkonen

Vera Saukkonen

Olen Vera Saukkonen. Olen syntynyt vuonna 2006 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa HSK:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani on Last Breath of Winter kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Kulosaaren Yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut englannista. Parasta Mystikeissä on meidän joukkue.

Ingrid Stockmann

Ingrid Stockmann

Olen Ingrid Stockmann. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 3. Kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkuunsa Etkn luistelukoulusta. Lempiohjelmani on Tique Tok ja African Sun (Team Mystique) kaudelta 19-20. Luistelun ohella opiskelen Mattlidenin Lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut matikasta. Parasta mystikeissä on treenaamisen riemu ja yhteishenki.

Elle Suominen

Elle Suominen

Olen Elle Suominen. Olen syntynyt vuonna 2005 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa hsk:n luistelukoulussa. Lempiohjelmani on tämän kauden vapaa, the trickery game 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Mäkelärinteen lukiossa, ja olen erityisesti kiinnostunut biologiasta ja englannista. Parasta Mystikeissä on ihana joukkue ja täysillä treenaaminen.

Reetta Säilä

Reetta Säilä

Olen Reetta Säilä. Olen syntynyt vuonna 2005 ja luistelen toista kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa ulkojäiltä, joiden innoittamana menin luistelukouluun. Lempiohjelmani on Nefertiti (Team Mystique) kaudelta 2020-2021. Luistelun ohella opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut psykologiasta. Parasta Mystikeissä on rentous ja yhteishenki. 

Emma Tikkanen

Emma Tikkanen

Olen Emma Tikkanen. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 3. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa, kun äiti vei minut 3 vuotiaana luistelukouluun. Parin kuukauden jälkeen minua kysyttiin kehitysryhmään ja suostuin tähän. Lempiohjelmani on last breath of winter kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Pohjois-Haagan yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut historiasta ja englannista. Parasta Mystikeissä on meidän ihana joukkuehenki ja positiivinen suhtautuminen asioihin.

Annika Tulokas

Annika Tulokas

Olen Annika Tulokas. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Järvenpään Taitoluistelijoista, yksinluistelu puolelta. Lempiohjelmani on Gargoyles yön soturit (Team Ice Mist) kaudelta 2016-2017. Luistelun ohella opiskelen Eiran aikuislukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut historiasta sekä psykologiasta. Parasta Mystikeissä on kova treenaaminen yhdessä joukkueen kanssa, huumoria unohtamatta.

Kiira Uitti

Kiira Uitti

Olen Kiira Uitti. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 2. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Esjt:n luistelukoulusta, mutta siirryin sen jälkeen HSK:n muokkakouluun. Lempiohjelmani on The Trickery Game (Team Mystique) kaudelta 2021-2022. Luistelun ohella opiskelen Otaniemen lukiossa ja olen erityisesti kiinnostunut kemiasta ja biologiasta. Parasta Mystikeissä on huikee porukka jonka kanssa pääsee kehittämään itseään ja joukkuetta

Minttu Valtonen

Minttu Valtonen

Olen Minttu Valtonen. Olen syntynyt vuonna 2004 ja luistelen 1. kautta Mystikeissä. Luistelu-urani sai alkunsa Hl:n luistelukoulussa. Luistelun ohella opiskelen Pohjois-Haagan yhteiskoulussa ja olen erityisesti kiinnostunut psykologiasta. Parasta Mystikeissä on ahkera harjoittelu yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi sekä rento ja huumorintajuinen joukkue.