Luistelukoulut lapsille

HSK:n luistelukoulussa on vilinää, huisketta ja oppimisen iloa. Taitavat ohjaajat opastavat ja auttavat oppimaan luistelun perusasioita leikinomaisin keinoin. Luistelukoulussa harjoitellaan turvallisessa ja myönteisessä oppimisilmapiirissä. 

Luistelukouluissa opetellaan etu- ja takaperin luistelua sekä monia muita tärkeitä taitoja. Apuna opetuksessa ovat vanteet, värilliset renkaat ja monet muut mukavat apuvälineet. Eikä aikaakaan, kun sinunkin lapsesi harjoittelee pipareita ja autoliukuja.

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme!

Kaarela

Kaarelan jäähalli, Kaarelanraitti 2
Maanantaisin klo 17.45–18.30

Hernesaari

Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Torstaisin klo 17.30–18.15

Töölö

Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11-13
Sunnuntaisin klo 11.10–11.55

Luistelukoulumme on tarkoitettu 3–12-vuotiaille lapsille. Liikkeelle lähdetään aivan alkeista ja ensimmäisillä tunneilla ohjaajat jakavat lapset pienryhmiin iän ja lähtötason mukaan. Olemme koonneet ohjeita, vinkkejä ja vastauksia moniin, lajin parissa aloittamiseen liittyviin kysymyksiin: tutustu luistelukoululaisen infopakettiin!

Hinnat 

Lasten luistelukoulu 145 € / kausi (syksy tai kevät), yksi harjoitus viikossa (14 krt).

Huom! Töölön luistelukoulu 12 krt / kausi, hinta 125 €

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan kerran vuodessa HSK:n jäsenmaksu 30 € (voimassa 1.4.–31.3.) sekä alle 15-vuotiailta lapsilta STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) luistelukoululaisen vakuutuksen sisältävä luistelukoulupassi 11 € (voimassa 1.8.–31.7.).

”Jäähallissa raikuu lasten riemu, kun luisteluhippa alkaa. Alkumusiikki laitetaan soimaan, ja joukko kiitää ympäri kenttää kukin omalla tyylillään.

Pääseekö hokkareilla kovempaa kuin taitoluistimilla? Hyvän vauhdin saa molemmilla, ja koordinaatiokyky kehittyy kuin huomaamatta: pienemmät totuttelevat jäähän pienin askelin, isommat jo vähän vauhdikkaammin.”

Liikkuva lapsi on iloinen lapsi ja luistelutaito on mahtava juttu!