Luistelukoulut lapsille 3-12-v.

Töölö
Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11-13
Sunnuntaisin klo 11.10-11.55
Uutuus: samaan aikaan poikaryhmä Technique

Kaarela
Kaarelan jäähalli, Kaarelanraitti 2
Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45
Uutuus: samaan aikaan lapsi-aikuinen-ryhmä

Hernesaari
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Torstaisin klo 17.30-18.15

 

”Jäähallissa raikuu lasten riemu, kun luisteluhippa alkaa. Alkumusiikki laitetaan soimaan, ja joukko kiitää ympäri kenttää kukin omalla tyylillään.

Pääseekö hokkareilla kovempaa kuin taitoluistimilla? Hyvän vauhdin saa molemmilla, ja koordinaatiokyky kehittyy kuin huomaamatta: pienemmät totuttelevat jäähän pienin askelin, isommat jo vähän vauhdikkaammin.”

Liikkuva lapsi on iloinen lapsi ja luistelutaito on mahtava juttu!

HSK:n luistelukoulussa on vilinää, huisketta ja oppimisen iloa. Koulutetut ohjaajat opastavat ja auttavat oppimaan luistelun perusasioita leikinomaisin keinoin. Ohjaajien ohella lastasi on auttamassa ja rohkaisemassa joukko HSK:n iloisia luistelijoita.

Luistelukouluissa opetellaan etu- ja takaperin luistelua sekä monia muita tärkeitä taitoja. Apuna opetuksessa ovat vanteet, värilliset renkaat ja monet muut mukavat apuvälineet. Ei aikaakaan, kun sinunkin lapsesi harjoittelee pipareita ja autoliukuja.

Luistelukoulun uusi poikaryhmä Technique tarjoaa 3-12-vuotiaille pojille teränkäyttöä, tekniikkaa ja muita hyödyllisiä taitoja myös jääkiekkoilun tueksi.

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme! 

Hinnat 

Lasten luistelukoulu 155 € / syyskausi, yksi harjoitus viikossa
Lapsi+aikuinen -ryhmä 240 € / syyskausi, yksi harjoitus viikossa

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan HSK:n kauden 2020-2021 jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.-30.6.) sekä alle 15v. lapsilta STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) luistelukoululaisen vakuutuksen sisältävä luistelukoulupassi 11 € (voimassa 1.5.-30.4.).

Lapsi+aikuinen-ryhmässä luistelevan aikuisen tulee hankkia STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) harrastajien luistelupassi (voimassa 1.5.-30.4.) – joko vakuutuksellinen harrasteluistelupassi tai vaihtoehtoisesti vakuutukseton harrasteluistelupassi ja oma tapaturmavakuutus, joka kattaa luisteluharrastuksen. Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Täältä löydät infopaketin, jossa on ohjeita ja vinkkejä mm. varusteisiin ja vastauksia moniin kysymyksiin.

Julkisen liikenteen yhteydet jäähalleille:

Kaarela: Bussit 42 ja 43 sekä kaikki Hämeenlinnanväylää kulkevat 400-sarjan bussit Hernesaari: Bussi 14 Konala: Bussit 37, 39, 51 sekä kaikki Vihdintietä kulkevat 300-sarjan bussit Helsingin jäähalli/Töölö: Bussit Mannerheimintielle (pysäkki Kansaneläkelaitos) ja Nordenskiöldinkadulle (pysäkki Auroran sairaala), raitiovaunut 2, 3, 4, 10 (HSL:n Reittioppaaseen tästä)

Ryhmät aikuisille

Aikuisten alkeet

Aikuisten alkeet

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Aikuisten alkeisryhmässä kannattaa aloittaa luisteluharrastus, jos edellisestä luistelukerrasta on kulunut jo jonkin aikaa.

Aikuisten muodostelmaluistelun alkeis- ja harrasteryhmä

Aikuisten muodostelmaluistelun alkeis- ja harrasteryhmä

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Tämä ryhmä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut muodostelmaluistelusta ja haluat oppia lajin peruselementtejä.

Aikuisten tekniikka

Aikuisten tekniikka

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Tekniikkaryhmässä harjoitellaan vaativampia luistelutaitoja ja myös yksinluistelusta tuttuja liikkeitä. Luvassa on vauhtia ja haasteita!