Luistelukoulut lapsille 3-12-v.

Töölö
Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11-13
Sunnuntaisin klo 11.10–11.55

Kaarela

Kaarelan jäähalli, Kaarelanraitti 2
Keskiviikkoisin klo 18.00–18.45

Hernesaari
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Torstaisin klo 17.30–18.15

 

”Jäähallissa raikuu lasten riemu, kun luisteluhippa alkaa. Alkumusiikki laitetaan soimaan, ja joukko kiitää ympäri kenttää kukin omalla tyylillään.

Pääseekö hokkareilla kovempaa kuin taitoluistimilla? Hyvän vauhdin saa molemmilla, ja koordinaatiokyky kehittyy kuin huomaamatta: pienemmät totuttelevat jäähän pienin askelin, isommat jo vähän vauhdikkaammin.”

Liikkuva lapsi on iloinen lapsi ja luistelutaito on mahtava juttu!

HSK:n luistelukoulussa on vilinää, huisketta ja oppimisen iloa. Koulutetut ohjaajat opastavat ja auttavat oppimaan luistelun perusasioita leikinomaisin keinoin. Ohjaajien ohella lastasi on auttamassa ja rohkaisemassa joukko HSK:n iloisia luistelijoita.

Luistelukouluissa opetellaan etu- ja takaperin luistelua sekä monia muita tärkeitä taitoja. Apuna opetuksessa ovat vanteet, värilliset renkaat ja monet muut mukavat apuvälineet. Ei aikaakaan, kun sinunkin lapsesi harjoittelee pipareita ja autoliukuja.

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme! 

Hinnat 

Lasten luistelukoulu 145 € / kevätkausi, yksi harjoitus viikossa (14 krt), Huom! Töölön luistelukoulu 13 krt / kevätkausi, hinta 135 €

Lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan kerran kauden 2021–2022 aikana HSK:n jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.–30.6.) sekä alle 15v. lapsilta STLL:n (Suomen Taitoluisteluliitto) luistelukoululaisen vakuutuksen sisältävä luistelukoulupassi 11 € (voimassa 1.5.–30.4.).

 Lisätietoja ja ohjeet passin hankkimiseen https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Täältä löydät infopaketin, jossa on ohjeita ja vinkkejä mm. varusteisiin ja vastauksia moniin kysymyksiin.

Julkisen liikenteen yhteydet jäähalleille:

Kaarela: Bussit 42 ja 43 sekä kaikki Hämeenlinnanväylää kulkevat 400-sarjan bussit Hernesaari: Raitiovaunu 6 Helsingin jäähalli/Töölö: Bussit Mannerheimintielle (pysäkki Kansaneläkelaitos) ja Nordenskiöldinkadulle (pysäkki Auroran sairaala), raitiovaunut 2, 3, 4, 10 (HSL:n Reittioppaaseen tästä)

Ryhmät aikuisille

Aikuisten alkeet ja jatko

Aikuisten alkeet ja jatko

Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6

Alkeis– ja jatkoryhmässä opitaan taitoluistelun perustaitoja ja hiotaan jo opittuja ryhmän taitotason mukaan. Ohjaajina aikuisten ryhmissä toimivat innostavat ex-unikit Iines ja Lotta.