Luistelukoulut lapsille 3-12-v.

Töölö
Helsingin jäähalli, harjoitushalli, Nordenskiöldinkatu 11-13
Sunnuntaisin klo 11.10-11.55

Kaarela
Kaarelan jäähalli, Kaarelanraitti 1
Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45

Hernesaari
Hernesaaren jäähalli, Hernematalankatu 6
Torstaisin klo 17.30-18.15

 

”Jäähallissa raikuu lasten riemu, kun luisteluhippa alkaa. Alkumusiikki laitetaan soimaan, ja joukko kiitää ympäri kenttää kukin omalla tyylillään.

Pääseekö hokkareilla kovempaa kuin taitoluistimilla? Hyvän vauhdin saa molemmilla, ja koordinaatiokyky kehittyy kuin huomaamatta: pienemmät totuttelevat jäähän pienin askelin, isommat jo vähän vauhdikkaammin.”

Liikkuva lapsi on iloinen lapsi ja luistelutaito on mahtava juttu!

HSK:n luistelukoulussa on vilinää, huisketta ja oppimisen iloa. Koulutetut ohjaajat opastavat ja auttavat oppimaan luistelun perusasioita leikinomaisin keinoin. Ohjaajien ohella lastasi on auttamassa ja rohkaisemassa joukko HSK:n iloisia luistelijoita.

Luistelukouluissa opetellaan etu- ja takaperin luistelua sekä monia muita tärkeitä taitoja. Apuna opetuksessa ovat vanteet, värilliset renkaat ja monet muut mukavat apuvälineet. Ei aikaakaan, kun sinunkin lapsesi harjoittelee pipareita ja autoliukuja.

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme!

 

 

Lasten luistelukoulun hinta on 155 €/kausi (1 krt/vko). Lisäksi laskutetaan HSK:n jäsenmaksu 35 € (voimassa 1.7.-30.6.) ja luistelukoululaisen lisenssi 11 € (voimassa 1.5.-30.4.), joka sisältää luistelijan vakuutuksen. Täältä löydät infopaketin, jossa on ohjeita ja vinkkejä mm. varusteisiin ja vastauksia moniin kysymyksiin.

Julkisen liikenteen yhteydet jäähalleille:

Kaarela: Bussit 42 ja 43 sekä kaikki Hämeenlinnanväylää kulkevat 400-sarjan bussit Hernesaari: Bussi 14 Konala: Bussit 37, 39, 51 sekä kaikki Vihdintietä kulkevat 300-sarjan bussit Helsingin jäähalli/Töölö: Bussit Mannerheimintielle (pysäkki Kansaneläkelaitos) ja Nordenskiöldinkadulle (pysäkki Auroran sairaala), raitiovaunut 2, 3, 4, 10 HSL:n Reittioppaaseen tästä

Luistelukoulut aikuisille

Aikuisten alkeet

Aikuisten alkeet

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Aikuisten alkeisryhmässä kannattaa aloittaa luisteluharrastus, jos edellisestä luistelukerrasta on kulunut jo jonkin aikaa.

Aikuisten alkeisjatko

Aikuisten alkeisjatko

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Alkeet opittuasi voit siirtyä alkeisjatkoryhmään, jossa vahvistetaan alkeissa opittuja taitoja ja opitaan vähän lisää.

Aikuisten jatko

Aikuisten jatko

Konalan jäähalli, Malminkartanonkuja 2

Jatkoryhmä on suunnattu edistyneemmille luistelijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan eteenpäin.