Valikko

Jäsenedut HSK:n jäsenille

Käytä alla olevat jäsenedut hyväksesi. Palvelua käyttäessäsi esitä HSK:n sähköinen jäsenkortti, jonka voit ladata HSK:n myClub-palvelusta.

Tule HSK:n yhteistyökumppaniksi! HSK:n yhteistyökumppanuus on aina kahdensuuntaista yhteistyötä, jossa win-win ajattelu toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Kiinnostuitko? Tutustu yhteistyökumppaneille tarjolla oleviin paketteihin tai ota yhteyttä HSK:n toimistoon soittamalla 050 320 6957 tai sähköpostilla hsktoimisto#hsk.fi.

Keilaviihdekeskus BowlCircus Flamingossa Vantaalla on 20 keilarataa ja 6 huipputason biljardipöytää, tyylikäs saunaosasto sekä yksityistilat kokouksia, juhlia ja muita illanviettoja varten. Monipuoliset tarjoilut on mahdollista tilata niin hohtokeilauksen kuin saunomisen tai kokouksen yhteyteen!
Flamingon keilaviihdekeskuksessa on hohtokeilausta joka päivä klo 14 alkaen. Hohtokeilailun aikana valot ja musiikki tempaisevat mukaansa nauttimaan keilailun huumasta. Hohtokeilaus on hauskaa, koko perheen yhteistä puuhaa, joka sopii kaikenikäisille, myös lapsille. Lisätietoja https://bowlcircus.com/

Jäsenetu BowlCircus-keilaviihdekeskus Flamingo Vantaa tarjoaa HSK:n luistelijoille ja heidän perheilleen jäsenetuna -25% alennuksen hohtokeilauksesta sunnuntai-keskiviikko. Saadaksesi alennuksen, mainitse maksaessasi HSK-etu ja esitä jäsenkorttisi. Etu on henkilökohtainen, maks. 2 rataa.
Klikkaa tästä ja varaa rata BowlCircus Flamingosta Vantaalta

A&S Ravintolat on perheyritys, jolla on seitsemän ravintolaa Helsingin keskustassa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa. Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viidennessä mökkeillään ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Seitsemäs tarjoilee palan iloista Ranskaa. Tarina viimeistellään keittiössä – ja tuodaan rakkaudella pöytään.

Valittavinasi ovat:

www.asravintolat.fi

Myyntipalvelu puh. 09 7425 5505
Nettivaraus

Jäsenetu HSK:n jäsenetu A&S Ravintoloissa: 15 % alennus sekä ruoasta että juomasta. Saadaksesi alennuksen tee varaus ennakkoon, mainitse HSK-etu varauksen yhteydessä ja esitä jäsenkorttisi maksaessasi. Etu koskee uusia, maksimissaan 10 henkilön varauksia kaikissa A&S Ravintoloissa. (Poikkeus: ei koske erikoistuotteita – ravut, karhu, kaviaari)

Team Place on 1984 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita erityisesti urheiluseuroille. Team Place tarjoaa seuroille myös mahdollisuuden omaan räätälöityyn verkkokauppaan, josta seuran jäsenet pääsevät ostamaan vaatteensa kätevästi ja suoraan ilman välikäsiä ja -rahastuksia.

Tuotevalikoima kattaa harjoittelussa käytettävät perustuotteet sekä muun muassa vapaa-ajan ulkoilutakit, housut ja tuulipuvut. Tuotteiden suunnittelussa ja materiaalien valinnassa on otettu huomioon niiden jokapäiväinen käyttö ja pesu. Tutustu valikoimaan www.teamplace.fi.

Ota yhteyttä, [email protected]

Halti on Suomen arvostetuin ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Haltilta saat vaatteet, kengät, reput, makuupussit ja teltat kaikkeen ulkoiluun.
Lippulaivamyymälä: Halti Helsinki Store, Keskuskatu 7, Helsinki
www.halti.fi

Jäsenetu Halti tarjoaa HSK:n jäsenille jäsenkorttia näyttämällä seuraavan alennuksen: Lippulaivamyymälä Halti Helsinki Storesta -25% alennus normaalihintaisesta valikoimasta. Ei koske ale/tarjoustuotteita.

Skate Shop on taitoluistelun erikoiskauppa, joka on toiminut jo vuodesta 1984. Kaikilla myyjillämme on omakohtaista kokemusta kilpaluistelusta ja siksi ymmärrämme oikeanlaisten välineiden merkityksen. Laaja valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy juuri omaan jalkaan istuva luistin.

Liike palvelee osoitteessa Malmin raitti 17, 00700 Helsinki. www.skateshop.fi

Jäsenetu Skate Shop tarjoaa HSK:n jäsenille 10% alennuksen uusista normaalihintaisista tuotteista. (Poikkeuksena muutamat erikoistuotteet.)

Lucky Skate on nuorekas taitoluistimien ja välineiden maahantuoja sekä markkinoija. Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti tunnettuja ja korkealuokkaisia tuotteita. Liike palvelee Töölössä osoitteessa: Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki www.luckyskate.fi

Jäsenetu Lucky Skate tarjoaa HSK:n jäsenille 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.